«Μόλις κατάλαβε ότι είναι καλά ο άνθρωπος και περπατάει, είπε συγγνώμη.»
Το ατύχημα που είχε πριν δυο ημέρες με το αυτοκίνητό του αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Τρίτη 16/12 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε ο διανομέας πιτσαρίας που φέρεται να έκανε την ανάγκη του στο ασανσέρ πολυκατοικίας μετά την παράδοση παραγγελίας.
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το τροχαίο του
«Έπεσε ένας ντελιβεράς πάνω μου προχθές πίσω στο αυτοκίνητο. Έτρεχε ο άνθρωπος να προλάβει , πάτησε φρένο, γλιστρούσε και έπεσε στο αυτοκίνητο. Βγήκα έξω, μου ζήτησε συγγνώμη. Του είπα “τι συγγνώμη βρε άνθρωπέ μου, είσαι καλά;”. Διαλύθηκε η μηχανή του. Μόλις κατάλαβε ότι είναι καλά ο άνθρωπος και περπατάει, λέει συγγνώμη. Δεν πλήρωσε, έχει ασφάλεια και θα πληρώσει η ασφάλεια. Σκέψου να σκοτωνόταν. Έπεσε με δύναμη πάνω μου. Έπαθα σοκ», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
H προσωπική του ζωή
Θέμα συζήτησης αποτέλεσε για μια ακόμα φορά στο Πρωινό το νομοσχέδιο, που πρόκειται να ψηφιστεί αναφορικά με τα ομόφυλα ζευγάρια το γάμο και την απόκτηση παιδιών. Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε δημόσια την ένστασή του σχετικά με αυτό.
Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, το πρόβλημά του έχει να κάνει με τον τρόπο, που ένα παιδί θα προσφωνεί τους δύο μπαμπάδες του ή αντίστοιχα τις δύο μαμάδες. Μάλιστα για εκείνον το ”Μπαμπάς Α” και το ”Μπαμπάς Β” αφαιρούν τη μαγεία της λέξης ”Μπαμπάς”.
Επειδή λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να γίνει περισσότερο επεξηγηματικός μίλησε φέρνοντας ως παράδειγμα τα παιδιά του και τη σχέση τους (δείτε εδώ σε ποια ηλικία χώρισαν οι γονείς του Γιώργου Λιάγκα).
«Ας λέει το παιδί μπαμπάς και μπαμπάς. Θα σας πω κάτι…Το είπαμε ότι οι χωρισμένοι γονείς έχουμε το δυστυχές προνόμιο να μην είμαστε κάθε μέρα όλοι με τα παιδιά μας. Είμαστε κάποιες μέρες τον μήνα στο ίδιο σπίτι, τις άλλες ας είναι καλά το facetime, που μιλάμε και βλέπουμε τα παιδιά μας. Αυτή είναι η αλήθεια για τους χωρισμένους γονείς.
Όταν το παιδί σου σε λέει μπαμπά ή μπαμπάκα εκεί φεύγουν και λίγα τσίσα κάτω. Συγγνώμη για την έκφραση. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν με πει γονέα Α και γονέα Β δεν θα μου φύγουν τσίσα. Στο μπαμπά εμένα μου φεύγουν τσίσα. Είναι γλυκές λέξεις είναι λέξεις με ψυχή. Η λέξη μπαμπάς, η λέξη μαμά, η λέξη παππούς, η λέξη γιαγιά!
Και αν ένα παιδί τα φέρει έτσι η ζωή και έχει δύο μπαμπάδες, ας πει μπαμπά, μπαμπάκα τους δύο μπαμπάδες του ή μαμά, μαμάκα τις δύο μαμάδες του ή αν δεν έχει κανέναν…κάποιον θα έχει. Στο πλαίσιο μίας πολιτικής ορθότητας, που μας οδηγεί ορθώς η κοινωνία, μην καταργήσουμε και λέξεις, οι οποίες περικλείουν όλα τα συναισθήματα του κόσμου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.