Σε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνέχεια εκείνου του Καραβόμυλου, στον 2ο ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου, η Εικοσιμία θα πάρει δεύτερη νίκη στη σειρά από τη Σάμη με σκορ 3-2 και θα προκριθεί θριαμβευτικά στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στη μεγάλη γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.

Ήταν ένας ακόμη σπουδαίος ημιτελικός, αντάξιος του ονόματος των δύο ομάδων, ο οποίος κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που παρακολουθήσαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο με πλούσιο θέαμα, και τα πέντε περίφημα γκολ του 2ου ημιτελικού.
Ο κόσμος και σήμερα έδωσε εντυπωσιακό παρόν και σίγουρα έφυγε ευχαριστημένος από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από όσα είδε, αναμένοντας να παρακολουθήσει στη συνέχεια, έναν αντάξιο τελικό μεταξύ της ομάδας της Λειβαθούς και του Παλληξουριακού.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, παρακολουθήσαμε ένα φοβερό, ανοικτό, επιθετικό, πρώτο 45λεπτο, την μπάλα πάνω κάτω από τις δύο ομάδες και 5 εντυπωσιακά τέρματα.
Στην επανάληψη, μπορεί να έπεσε λίγο ο ρυθμός και οι γηπεδούχοι να πατούσαν καλύτερα, όμως δεν έλειψε ούτε σε αυτό το σημείο η αγωνία, όπως και η μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων για το δεύτερο “εισιτήριο” του μεγάλου τελικού.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα από τη Λειβαθώ θα πάρει μία δίκαιη πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε πολύ και ανεξάρτητα, αν τα κατάφερε ή όχι, άρεσε και πολύ περισσότερο συνέβαλλε να χαρούμε δύο υπέροχα 90λεπτα σε Καραβόμυλο πριν μία εβδομάδα και σήμερα στο Αργοστόλι.

 

Στον δεύτερο ημιτελικό του τοπικού κυπέλλου, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Παλληξουριακός, θα πάρει νέα νίκη στη σειρά απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης, στο Δημοτικό Σταυρού και θα αναμετρηθεί στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο, την άλλη finalist ομάδα της Εικοσιμίας.

Οι “ερυθρόλευκοι”, διατήρησαν το φετινό τους αήττητο και βάζουν πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που τελευταία έχει ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι ένας αντίπαλος που θα χρειαστεί σεβασμό και πολύ προσοχή. Άλλωστε ένας τελικός είναι!
Σε ότι έχει να κάνει με τον ημιτελικό του Σταυρού, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους, ενώ παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και τους “ερυθρόλευκους” να παίζουν όσο χρειαζόταν για τη νίκη, σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Ήταν καλύτεροι και αναμφισβήτητα η νίκη τους δίκαιη, όπως και η άνετη πρόκριση τους στην μεγάλη γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν και το μόνο που κρατούν από το σημερινό παιχνίδι, είναι οι εμπειρίες αρκετών νέων παιδιών που πήραν συμμετοχή.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ:SPORTSTHEA

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!