Θεσσαλονίκη: Επανεμφανίστηκε ο γνωστός “εξορκιστής” μέσω…. τηλεφώνου

72

Ο Χάρης Τσακωνίδης, στα 40 του χρόνια, επανήλθε στο προσκήνιο της Θεσσαλονίκης με την κυκλοφορία φρέσκων βίντεο που δείχνουν τις εξαιρετικές του ικανότητες στους εξορκισμούς.

Παρά το γεγονός ότι συνελήφθη και φυλακίστηκε το 2022, ο ηγέτης της «Εκκλησίας των Εθνών» φαίνεται να επιμένει στις δραστηριότητές του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε πρόσφατα, ο Χάρης Τσακωνίδης φαίνεται να αναζητά κατάλληλη τοποθεσία για να συνεχίσει τις δραστηριότητες της «Εκκλησίας των Εθνών», μιας οργάνωσης που ίδρυσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι φερόμενοι «εξορκισμοί» και «θαύματα» γίνονται αυτή τη στιγμή εξ αποστάσεως μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σε ένα βίντεο, δηλώνει με σιγουριά ότι, παρά την καταδίωξη, την κριτική και την απόρριψη λόγω της αφοσίωσής τους στον Χριστό, η αταλάντευτη παρουσία του ελεήμονος Πνεύματος του Κυρίου παραμένει στο πλευρό του. Αντί να τα εγκαταλείψει, το Πνεύμα χρησιμεύει ως συνεχής πηγή ενθάρρυνσης, προτρέποντάς τους να επιμείνουν στον αγώνα τους και στην ακλόνητη επιδίωξη της βασιλείας του Θεού.

Εισήγαγε έναν νέο χαρακτηρισμό, την «Εκκλησία των Εθνών» και απηύθυνε πρόσκληση στους οπαδούς του να τον ακολουθήσουν. «Η Συναγωγή, Εκκλησία Πάντων των Εθνών της Θεσσαλονίκης, έχει υποστεί αλλαγή ονόματος. Σύμφωνα με θεϊκές εντολές, η διακονία μας θα είναι πλέον γνωστή ως «Χριστιανική Εκκλησία όλων των Εθνών της Θεσσαλονίκης».

Σε μια ηχογράφηση, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας των Εθνών εξηγεί τη διαδικασία λήψης προσευχής μέσω τηλεφώνου. Για να υποβάλουν ένα αίτημα προσευχής, τα άτομα ενθαρρύνονται να μοιραστούν το αίτημά τους με τον εκπρόσωπο, ο οποίος στη συνέχεια θα το τεκμηριώσει και θα το μεταδώσει στον άνθρωπο του Θεού. Ενώ ο άνθρωπος του Θεού δεν συμμετέχει σε απευθείας τηλεφωνικές συνομιλίες, τα αιτήματα προσευχής καταγράφονται επιμελώς και κάνει τις προσευχές του ανάλογα.

Η αποθήκη όπου ο ηγέτης της Εκκλησίας των Εθνών διεξήγαγε τους «εξορκισμούς» παραμένει απρόσιτη, αφήνοντας αβέβαιο αν έχει εξασφαλίσει εναλλακτικό χώρο για τα «θαύματα» του.

Σε ερωτήσεις του Mega η μόνη απάντησή του σε όλα αυτά ήταν ο σχολιασμός του για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!