Με δύο χρυσά μετάλλια για την Εθνική Ανσάμπλ στους τελικούς οργάνων ολοκληρώθηκε στο Φάληρο το 9ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup, το οποίο αποτέλεσε το καλύτερο προοίμιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα (22-24 Μαρτίου), επίσης στο Tae Kwon Do του Φαλήρου.

Συνολικά 280 αθλήτριες από 32 χώρες βρέθηκαν στο φετινό Aphrodite Cup, με τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες να κάνουν το επίσημο φετινό ντεμπούτο τους, παρουσιάζοντας τα καινούργια τους προγράμματα, με τα οποία φιλοδοξούν να φτάσουν τελικά στην κατάκτηση της Ολυμπιακής πρόκρισης μέσα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαΐου.

Η Εθνική Ανσάμπλ (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ειρήνη Κονιστή, Μαριέτα Τοπολλάι, Μαριλένα Τριάντου, Αλέσια Χατελλάρι) πέτυχε το «2 στα 2» στους τελικούς οργάνων, με 33,400 βαθμούς στα 5 Στεφάνια και με 28,500 βαθμούς στις 3 Κορδέλες / 2 Μπάλες, υποσκελίζοντας τόσο την ομάδα του Μεξικού, που έχει ήδη εξασφαλίσει το Ολυμπιακό εισιτήριο, όσο και εκείνη της Αυστραλίας.

Η ελληνική ομάδα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με τρία μετάλλια, αφού είχε κερδίσει επιπλέον το ασημένιο στον σύνθετο αγώνα, και θα στοχεύσει σε ακόμα καλύτερες εκτελέσεις στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!