Ο θαυμαστής της Kylie Jenner συνελήφθη στο σπίτι του γείτονα 1 μήνα μετά το περιοριστικό διάταγμα

40

Μόλις ένα μήνα αφότου παραβίασε ένα περιοριστικό διάταγμα επειδή εμφανίστηκε στο σπίτι της Kylie Jenner στο Holmby Hills, ένας εμμονικός θαυμαστής συνελήφθη αυτό το Σαββατοκύριακο επειδή μπήκε στο κτήμα ενός γείτονα.

Το TMZ αναφέρει ότι η ασφάλεια της Kylie αναγνώρισε τον θαυμαστή, ο οποίος φέρεται να έχει εντοπιστεί στο σπίτι της Jenner πολλές φορές. Ο άνδρας, Jrue Mesgan, συνελήφθη για διάρρηξη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μέγκαν «ήπιε μια μπύρα και φέρεται να προσπάθησε να πάρει μαζί του αλκοόλ». Ως εκ τούτου, ο Εισαγγελέας έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα της πόλης για δίωξη πλημμελειοδικών. Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας της πόλης του Λος Άντζελες χτύπησε τον Mesgan με 11 παραπτώματα, συμπεριλαμβανομένης της καταπάτησης και παραβίασης δικαστικής απόφασης.

Μετά την προσαγωγή του Mesgan την Τρίτη, ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αρμόδιος να δικαστεί. Παραμένει ασαφές πώς θα προχωρήσει.

Η σύλληψη της Mesgan φτάνει λιγότερο από ένα μήνα αφότου κατηγορήθηκε για πλημμέλημα παράβασης δικαστικής απόφασης για παραβίαση προηγούμενου περιοριστικού διατάγματος εμφανίζοντας στο σπίτι της και χτύπησε την πύλη. «Η Μέσγκαν είχε πάει πολλές φορές στο σπίτι τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να δει την Κάιλι, έτσι πήρε μια εντολή απομάκρυνσης, την οποία παραβίασε», ανέφερε το περιοδικό τον Δεκέμβριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Jenner έχει να κάνει με μια εμμονή θαυμαστή. Τον Ιούλιο, ένας 35χρονος άνδρας συνελήφθη αφού εμφανίστηκε στο σπίτι της Kylie και αρνήθηκε να φύγει μέχρι να μπορέσει να της δηλώσει τον έρωτά του. Ο άνδρας κατηγορήθηκε για πλημμέλημα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!