Η Emily Ratajkowski βγήκε γυμνή κάτω από την δερμάτινη τάφρο της μέχρι το πάτωμα

89

Η Emily Ratajkowski δεν θα αφήσει τις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες να αλλάξουν το It-girl στυλ της.

Το μοντέλο παρακολούθησε χθες το σόου ανδρικών ενδυμάτων Loewe άνοιξη-καλοκαίρι 2024 στο Παρίσι, όπου φαινόταν δροσερή παρά τη μεσημεριανή ζέστη. Το δερμάτινο σύνολό της από το κεφάλι μέχρι τα νύχια αποτελούνταν από μια oversize δερμάτινη καμπαρντίνα σε μάξι μήκος, σε συνδυασμό με ασορτί μπότες μέχρι το γόνατο. Άλλα αξεσουάρ περιελάμβαναν κομψά γυαλιά ηλίου σε σχήμα οβάλ και την τσάντα ώμου Goya puffer της μάρκας. Ολοκλήρωσε το look με ένα κυματιστό μπλόου, φυσικό μακιγιάζ και ένα γυαλιστερό γυμνό χείλος.

Παρίσι, Γαλλία 24 Ιουνίου η Emily ratajkowsiki εμφανίζεται να φορά μαύρο δερμάτινο παλτό, μπότες, τσάντα έξω από loewe κατά τη διάρκεια της ανδρικής ένδυσης άνοιξη καλοκαίρι 2024 ως μέρος της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι στις 24 Ιουνίου 2023 στο Παρίσι, Γαλλία φωτογραφία από τον christian vieriggetty images
Christian Vierig – Getty Images
Παρίσι, Γαλλία 24 Ιουνίου Η emily ratajkowski παρευρίσκεται στην επίδειξη ανδρικών ενδυμάτων loewe, άνοιξη καλοκαίρι 2024 ως μέρος της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι στις 24 Ιουνίου 2023 στο Παρίσι, Γαλλία φωτογραφία του pascal le segretaingetty images for loewe
Pascal Le Segretain – Getty Images

Μόλις έφτασε στο χώρο, η συγγραφέας του My Body αποκάλυψε το μυστικό της αβίαστης εμφάνισής της: παρακάμπτοντας ένα στρώμα ρούχων κάτω από το παλτό. Σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στο TikTok, απάντησε στους φωτογράφους που ρωτούσαν πώς κρατούσε ψύχραιμη λέγοντας: «Ακατάλληλα, προφανώς. Κοίτα με, ιδρώνω τόσο πολύ». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι γυμνή κάτω από αυτό, αλλά θα πάω να αλλάξω».

Η παρουσιάστρια του podcast High Low με το EmRata συμμετέχει τακτικά στα σόου της Loewe, όπου κάθεται στην πρώτη σειρά φορώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τον Μάρτιο, η πολυσύχναστη παρακολούθησε το φθινόπωρο/χειμώνα 2023–24 της μάρκας φορώντας ένα γιγάντιο ψεύτικο λουλούδι ανθούριου ως μπλουζάκι, το οποίο συνδύασε με φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια, μπεζ πέδιλα και μαύρο clutch.

Η Ratajkowski πέρασε τους τελευταίους μήνες μετατρέποντας το αξιοζήλευτο street style της στο καλοκαίρι. Νωρίτερα αυτό το μήνα, σήκωσε ένα φαρδύ μαύρο τζιν με ένα απλό στυλ, κυλώντας τη ζώνη για να αποκαλύψει ένα κομμάτι από τη μέση της κάτω από το γραφικό μπλε μπλε καπίστρι της. Σε μια άλλη έξοδο, η σταρ πρόσθεσε μια γουέστερν ύφος σε μια σχεδόν ολόμαυρη εμφάνιση, συνδυάζοντας ένα μαύρο φανελάκι και μια μεταξένια μπαντάνα μάξι φούστα Réalisation με ένα ζευγάρι καουμπόικες μπότες από σουέντ καουμπόι από τη Sonora .

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!