Ηλιούπολη: Μυστήριο με δυο θανάτους ,μητέρας & γιου

72

Μυστηριώδη υπόθεση έχουν πυροδοτήσει τα πτώματα μητέρας και γιου που ανακαλύφθηκαν με τραύματα από πυροβολισμό στον πρώτο όροφο διαμερίσματος που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 2 στην Ηλιούπολη.

Η έντονη μυρωδιά που αναπνεόταν από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη ανησύχησε τον κόσμο καθώς μητέρα και γιος δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, μέλη της οικογένειας που ανησυχούν επικοινώνησαν επειγόντως με την Άμεση Δράση για βοήθεια. Απαντώντας αμέσως, η ομάδα έφτασε στο διαμέρισμα συνοδευόμενη από κλειδαράδες, καθώς η κύρια είσοδος ήταν διπλά κλειδωμένη με ασφάλεια. Ωστόσο, κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση από την ξεκλείδωτη πίσω πόρτα της κουζίνας, ενώ διαπίστωσαν σαφείς ενδείξεις αναστάτωσης εντός της κατοικίας.

Οταν μπήκαν στο διαμέρισμα ήρθαν αντιμέτωποι με μια τρομακτική σκηνή. Είδαν τα άψυχα σώματα μιας 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της, που έφεραν και οι δύο τραύματα από πυροβολισμό, παράλληλα με την ανακάλυψη μιας καραμπίνας μέσα στην κατοικία.

Σύμφωνα με αναφορές της ΕΛ.ΑΣ, γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν δύο πυροβολισμούς πριν από περίπου 10 ημέρες. Τραγικά, τόσο η μητέρα όσο και ο γιος υπέστησαν θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, με τη γυναίκα να πυροβολείται στον κρόταφο από το ίδιο όπλο. Έχει αποκαλυφθεί ότι ο 36χρονος είχε εμπλακεί σε έντονες διαμάχες με τη μητέρα του τις μέρες πριν το περιστατικό. Επιπλέον, αυτήν την Πέμπτη, 11 Απριλίου, ας ρίξουμε μια ματιά στο ημερολόγιο για να δούμε ποιος γιορτάζει την ιδιαίτερη μέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ανακαλύφθηκε άψυχη σε μια καρέκλα, ενώ ο γιος βρέθηκε μπρούμυτα στο κρεβάτι, περιτριγυρισμένος από μια λίμνη αίματος σε ξεχωριστό δωμάτιο. Επιπλέον, το τουφέκι φέρεται να βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο.

Πριν από τρία περίπου χρόνια, ο πατριάρχης του νοικοκυριού έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα και τον γιο του. Η μητέρα, που είναι σήμερα 63 ετών, κατείχε θέση τηλεφωνήτριας, ενώ ο γιος της εργαζόταν και με μισθό.

Οι αρχές αξιολογούν επί του παρόντος δύο πιθανά σενάρια.

Υπάρχουν δύο θεωρίες γύρω από το τραγικό περιστατικό: η μία υποδηλώνει ότι ο 36χρονος αφαίρεσε τη ζωή τόσο της μητέρας του όσο και του εαυτού του, ενώ η δεύτερη θεωρεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που διέπραξε κάποιος άλλος.

Η εναλλακτική απόδοση αποκτά αξιοπιστία από το γεγονός ότι η καραμπίνα βρισκόταν σε ξεχωριστό δωμάτιο από όπου βρέθηκαν οι δύο νεκροί. Επιπλέον, υπήρχαν ενδείξεις αναστάτωσης εντός του διαμερίσματος και η πόρτα της κουζίνας είχε μείνει ανοιχτή, με αποτέλεσμα οι αρχές της ΕΛ.ΑΣ να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ευθύνεται τρίτος για το έγκλημα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!