Η beauty εμμονή της Marie-Chantal

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

47

To προϊόν που έχει πάντα μαζί της

+ Η συμβουλή ομορφιάς που έχει δώσει στην κόρη της.

Πάντα κομψή και προσεγμένη, η Marie-Chantal φροντίζει να έχει στην τσάντα της όλα τα απαραίτητα έτσι ώστε να διατηρεί την αψεγάδιαστη εικόνα της. Ανάμεσά τους είναι και ένα πολύ απλό, αλλά πολύ χρήσιμο beauty item.

Όπως είχε κάνει γνωστό μέσα από παλαιότερή της συνέντευξη η κόρη της, Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουργκ, η Marie-Chantal έχει εμμονή με τα μαλλιά της και θέλει πάντα να δείχνουν στην εντέλεια. “Η μητέρα μου λατρεύει τα μαλλιά της”, είχε πει. “Κάνει blow outs τρεις φορές την εβδομάδα και τα βάφει κάθε εβδομάδα. Αν δεν είναι τέλεια, πάντα έχει μια βούρτσα μαζί της. Δεν την έχω δει ποτέ χωρίς αψεγάδιαστα μαλλιά, είναι η έμμονη ιδέα της -και το καταλαβαίνω, την κάνει να νιώθει ωραία“.

Τα όσα είπε, τώρα επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια η Marie-Chantal μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, στην τσάντα της έχει πάντα μια mini βούρτσα του brand Mason Pearson. “Είναι η τέλεια παρέα για τα ταξίδια και μπορεί να χωρέσει σε κάθε τσάντα και νεσεσέρ”, εξηγεί. “Είναι υπέροχη για λεπτά, σπαστά μαλλιά”, προσθέτει.

βούρτσα

Η κόρη της φαίνεται πως έχει δεχτεί τη συμβουλή της μητέρας της “κληρονομώντας” την beauty εμμονή της.”Τώρα, γίνομαι κι εγώ σαν τη μητέρα μου, αφού δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τη βούρτσα μου”, λέει.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!