Ένα γεμάτο τριήμερο αγωνιστικής δράσης είναι αυτό που έρχεται(19-21 Απριλίου) για τους αθλητές-τριες του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη η τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Κολύμβησης όπου θα λάβει μέρος ο μαθητής του ΓΕΛ Κεραμειών Μαρτσέλος Γεράσιμος(50μ ελεύθερο) και ο μαθητής του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου Πετράτος Σταύρος-Αναστάσιος(200μ πεταλούδα).

Το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ακριβώς μέρος οι δύο παραπάνω κολυμβητές μαζί και με τη Σοφία Καγκάδη θα συμμετέχουν στους διεθνείς αγώνες ΝΙΟΒΕΙΑ που διοργανώνει για 40η χρονιά το σωματείο της Χ.Α.Ν.Θ

Πρόκειται για μια διοργάνωση με διεθνή ακτινοβολία που είναι ενταγμένη όχι μόνο στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης(από το 1989) αλλά και της Παγκόσμιας (FINA) ενώ οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες γίνονται με πρόγραμμα των GRAND PRIX.

Οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπόψη για την επίτευξη ορίων και συμμετοχή των αθλητών-αθλητριών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών & Εφήβων-Νεανίδων και το Mediterranean Swimming Cup 2024  στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και λοιπές διεθνείς διοργανώσεις.

Τα «Νιόβεια» , είναι αγώνες αφιερωμένοι στα αδικοχαμένα «δελφίνια» της Χ.Α.Ν.Θ. (της Νιόβης Παπαδόπουλου, του Νικήτα Καλούδη, του Μιχάλη Μαϊκίδη , του Στέργιου Κουτεντάκη και του Νίκου Καίση) που έφυγαν πρόωρα από την ζωή.

Οι αθλητές-τρια του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου θα λάβουν μέρος στα ακόλουθα αγωνίσματα:

ΣΟΦΙΑ ΚΑΓΚΑΔΗ
-50 κ’ 100μ πεταλούδα , 200 κ’ 400μ ελεύθερο

ΜΑΡΤΣΕΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
-50μ ελεύθερο

ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
-50μ ελεύθερο , 100 κ’ 200μ πεταλούδα

Τους αθλητές θα συνοδεύει η προπονήτρια τους Αλεξία Μωραΐτου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….!!!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!