Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς με την υποστήριξη του Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης φέρνει στην Κεφαλονιά το σεμινάριο της Genius In Gastronomy «Genius Wine Step Course» στις 13-15 Μαΐου.
Πρόκειται για ένα σεμινάριο της Genius in Gastronomy, πρωτοπόρο της εξειδικευμένης εκπαίδευσης στο κρασί. Οι συμμετέχοντες θα οικοδομήσουν τις γνώσεις τους και θα διευρύνουν την εμπειρία τους στο κρασί, ώστε να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία και κατά επέκταση να συνεισφέρουν στον κλάδο της εστίασης και ξενοδοχειακών, έχοντας γνώσεις πάνω στο κρασί και πόσο μάλλον το Κεφαλονίτικο κρασί το οποίο είναι ένας σημαντικός κλάδος του νησιού.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες της αγοράς της εστίασης που έχουν στόχο να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στον μαγικό κόσμο του κρασιού και είναι αποφασισμένοι να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες.
Οι συμμετέχοντες, μέσα από το Genius Wine Step Course, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αξιόλογο επίπεδο οινικής εξοικείωσης, απαραίτητο για την κατανόηση ενός κλάδου που εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς και τον τίτλο «Junior Sommelier» ή «Wine Connoisseur».
Το σεμινάριο θα εισηγηθεί ο Γιώργος Λούκας, Sommelier με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της Οινοχοΐας και της εστίασης.
Ευχαριστούμε πολύ το Mythos +estiasis για την χορηγία.
Ακολουθήστε το
kefaloniapress.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις