Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο της Genius In Gastronomy(pics)

50

 

Sold Out το σεμινάριο της Genius In Gastronomy σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς! 

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξαχθεί το sold out σεμινάριο της Genius In Gastronomy που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης. 

 

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς πήρε την πρωτοβουλία να φέρει στην Κεφαλονιά το σεμινάριο «Genius Wine Step Course» ώστε να προσφέρει την ευκαιρία στους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο κρασί. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 13-15 Μαΐου στον χώρο του Mythos +estiasis και το παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης, των ξενοδοχειακών και των οινοποιείων, οι οποίοι οικοδόμησαν γνώσεις και διεύρυναν την εμπειρία τους στο κρασί, κάτι που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες. Δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν και τον επιπλέον τίτλο Junior Sommelier για το οποίο έδωσαν περαιτέρω εξετάσεις.

 

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς ευχαριστεί πολύ το Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και το Mythos +estiasis, την Genius in Gastronomy και όλους όσοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Σε συντονισμό της Άνθειας Κώτση.

 

@kefaloniawinemakers 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!