Δημήτρης Σταρόβας: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο δύο εβδομάδες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο!

35

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του

Τέλος καλό, όλα καλά στην περιπέτεια που ξεκίνησε εντελώς ξαφνικά πριν από περίπου δύο εβδομάδες για τον Δημήτρη Σταρόβα. Ο 61χρονος καλλιτέχνης, που υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο παίρνει εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου για να επιστρέψει στο σπίτι του και στους αγαπημένους του ανθρώπους.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα, ότι μετά την περιπέτεια της υγείας του και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, πλέον ανταποκρίνεται θετικά στις θεραπείες και αναμένεται να επανέλθει πλήρως.

Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Δημήτρη Κόκοτα
«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, σήμερα από ό,τι έμαθα από τους συναδέλφους μου, θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί και η νευρολογική κλινική το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει, νομίζω όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει στο σπίτι του, θα κάνει τα σχέδιά του και θα είναι πάλι κοντά μας. Μακάρι όλος ο κόσμος να πηγαίνει καλά στο σπίτι του» τόνισε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσει, τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα, ο Δημήτρης Σταρόβας, ωστόσο όλα αναμένεται να πάνε καλά. Όσον αφορά τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος επίσης δίνει σκληρή μάχη τους τελευταίους δύο μήνες, η κ. Παγώνη τόνισε πως δεν υπάρχουν νεότερα, αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!