Μάρα Ζαχαρέα | Το καλοκαιρινό look με εμπριμέ φόρεμα και εσπαντρίγιες

photo Studio Panoulis

110

Η Μάρα Ζαχαρέα φόρεσε τα παπούτσια που συνδυάζονται τέλεια με καλοκαιρινά φορέματα.

Οι δύο αποχρώσεις που μας θυμίζουν αμέσως το ελληνικό καλοκαίρι είναι το λευκό και το μπλε. Τα εν λόγω δύο χρώματα μάς φέρνουν αμέσως στον νου την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη θάλασσα. Πρόσφατα, η Μάρα Ζαχαρέα δημιούργησε ένα σύνολο που θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα post, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα εμπριμέ midi φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε. Η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε να συνδυάσει το φόρεμά της με ένα ζευγάρι λευκές εσπαντρίγιες, που είναι must have για την τρέχουσα περίοδο.

Το item που ξεχωρίσαμε από το look της δημοσιογράφου είναι οι εσπαντρίγιες. Εάν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο να προσθέσεις ένα ζευγάρι στη συλλογή σου, η απάντηση είναι “επειδή ταιριάζουν με τα πάντα”. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις στα casual σύνολα της καθημερινότητας, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες είναι η κατάλληλη επιλογή παπουτσιών. Άνετες και κομψές συνδυάζονται τόσο με παντελόνια -ντένιμ και υφασμάτινα- όσο με φούστες και φορέματα κάθε μήκους.

Το καλοκαιρινό look της Μάρας Ζαχαρέα

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!