Λιάνα Κανέλλη: «Η διάγνωση είναι…» – Ακούγονταν τα βογκητά της από τον πόνο στον αέρα! Τι συμβαίνει στην υγεία της μετά το ατύχημα στον ΑΝΤ1

6939

Σωριάστηκε ξαφνικά

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στο πλατό του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου για να συζητήσει για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024, ωστόσο κατά την έξοδό της είχε ένα ατύχημα, με τους πάντες να γυρίζουν προς το μέρος της τρομοκρατημένοι (δείτε εδώ το βίντεο).

Τι συμβαίνει με την υγεία της Λιάνας Κανέλλη μετά το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1
«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, αλλά υπέστη όντως έναν τραυματισμό. Η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε. Μπορώ να φανταστώ πολλούς λόγους να πέσει κάποιος σε ένα πλατό. Έχει καλώδια, έχει κάμερες, έχει κόσμο… Όχι ότι δεν είναι σοβαρό αυτό που έπαθε, αλλά θα μπορούσε να είχε χτυπήσει το κεφάλι της. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, είδα το σοκ στα μάτια της», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο και να μείνει εκεί, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό. Καλή δύναμη και περαστικά! Σιδερένια!».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!