Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της μετά το διαζύγιο – Κούκλος πασίγνωστος μπασκετμπολίστας

337

Μαζί στην συναυλία των Coldplay

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου
Σήμερα Πέμπτη 13/6 το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει νέο σύντροφο και μάλιστα είναι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη! Ο σύντροφος της λοιπόν είναι ο Μπρούνο Τσερέλα, Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας.

Ο Μπρούνο Τσερέλα έπαιζε για το Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Προερχόμενος από την Bahía Blanca, μια πόλη με την παράδοση του μπάσκετ, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν παίκτες όπως ο Manu Ginóbili.

Πλέον έχει κρεμάσει τα παπούτσια έπειτα από 20 χρόνια καριέρας.

 

Η κοινή έξοδος Οικονομάκου – Μπρούνο στους ColdPlay
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στην συναυλία των Coldplay το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, στο βίντεο που πρόβαλε το Πρωινό, τους δείχνει να διασκεδάζουν ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια.

Μάλιστα, ανάρτηση από την συναυλία έχει κάνει και ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε συνέντευξη της για την ζωή μετά το διαζύγιο της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είχε πει «Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά»

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!