ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Για τις ευθύνες και τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης

1984
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ https://www.washingtonpost.com

Και η κοροϊδία δεν έχει τέλος:

Θέμα προς συζήτηση από την Διοίκηση του κ. Στανίτσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης που έγινε την Τρίτη 17/6/2024 εκτός ημερησίας λόγω κατεπείγοντος….
Ναι καλά διαβάζετε λόγω κατεπείγοντος…….

Λέει ο κ. Στανίτσας:
Τα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης συνεχίζονται και χρειάζεται άμεσα ιατρικό προσωπικό για να λειτουργήσει και να καλύψει την Ιθάκη σε 24ωρη βάση ειδικά μετά την απώλεια 4 Αγροτικών Ιατρών .
Χωρίς ακόμη να έχουν γίνει νέες προσλήψεις ειδικά μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο με αυξημένη τουριστική κίνηση.

《 Δεν γνωρίζετε κ. Στανίτσα ότι οι αγροτικοί γιατροί έχουν ημερομηνία λήξης όταν διορίζονται σε μία περιοχή προκειμένου να κάνουν το αγροτικό τους ;;; 》
《 Δεν γνωρίζετε κ. Στανίτσα πως λειτουργεί ( με αδιαφορία ) η 6η ΥΠΕ ;;; Δεν γνωρίζετε κ. Στανίτσα πως λειτουργεί το Δημόσιο, ( τα ίδια κάνετε και εσείς ) πως λειτουργεί ο Δήμος σας απέναντι στο δημότη σας ;;; 》
《 Δεν γνωρίζατε κ. Στανίτσα ότι έρχεται καλοκαίρι και ότι οι ανάγκες του νησιού θα είναι αυξημένες ;;; 》

Λέει ο κ. Στανίτσας :
Ότι η 6η ΥΠΕ έπρεπε να έχει προβλέψει και άμεσα να έχει προγραμματίσει την αντικατάσταση και να έχει στείλει Ιατρούς να καλύψουν τις εφημερίες.

《 Εδώ κ. Στανίτσα δεν προβλέψατε εσείς ( 6 μήνες πιό πριν ) να κάνετε άμεση ενημέρωση στην 6η ΥΠΕ ότι τελειώνει η θητεία των αγροτικών γιατρών. Εδώ δεν ενδιαφερθήκατε εσείς κ. Στανίτσα, θα ενδιαφερθεί η 6η ΥΠΕ ;;; 》

Λέει ο κ. Στανίτσας :
Όπως καταλαβαίνετε η υπάρχουσα κατάσταση θέτει ζητήματα αναφορικά με την ισότητα των πολιτών στην υγεία αλλά και κλονίζει το αίσθημα των Νησιωτών που παλεύουν ζωντανά τα μικρά νησιά μας.
Η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης στα μικρά ακριτικά νησιά της Ελλάδας αποτελεί μια πολυδιάστατη πρόκληση που απαιτεί συνεργασία.
Ζητάμε άμεσα την στελέχωση του Κέντρου Υγείας Ιθάκης τόσο με μόνιμους Ιατρούς αλλά και Αγροτικούς.

《 Και γιατί όλα αυτά μας τα αναφέρετε ( 17/6/2024 ) κ. Στανίτσα ;;;
Γιατί κ. Στανίτσα δεν τα ανακοινώνατε πριν από 4 με 6 μήνες δημοσίως με επιστολές σας προς τον πολιτικό σας προϊστάμενο και φίλο σας τον βουλευτή των νησιών μας κ. Καππάτο ;;; 》

《 Από μόνος σας ( με αυτή την επιστολή που στείλατε για τα μάτια του κόσμου στην 6 ΥΠΕ ) μας δείχνετε την αδιαφορία την δική σας και την ανικανότητα του φίλου σας του κ. Καππάτου κ.Στανίτσα….
Έπρεπε οι διαμαρτυρίες σας εδώ και 6 μήνες κ.Στανίτσα να προορίζονται προς τον κ. Καππάτο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι τελευταία στιγμή προς την 6 ΥΠΕ.

《Αυτή είναι η σειρά κ. Στανίτσα
1) Εσείς στέλνετε δημόσια επιστολή προς τον κ. Καππάτο ( φίλο σας ) για την έλλειψη Ιατρών στο κέντρο υγείας Ιθάκης, να την διαβάσουν οι πολίτες της Ιθάκης και της Κεφαλονιάς την διαμαρτυρία σας – την ανησυχία σας.
2 ) Ο κ. Καππάτος με την σειρά του στέλνει δημόσια επιστολή προς τα κυβερνητικά στελέχη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη όπου ανήκει και ο ίδιος.
3 ) Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλάει άμεσα με την 6 ΥΠΕ και λύνει το πρόβλημα…..και το παραμύθι είχε και ένα δράκο μέσα…

《 Εννοείται κ.Στανίτσα ότι έχουμε καταλάβει για πιό λόγο δεν στείλατε την διαμαρτυρίας σας στον κ.Καππάτο που είναι & φίλος σας, για να μην τον φέρετε σε δύσκολη θέση για να μην τον εκθέσετε 》

《 Να υποθέσω ότι την ίδια διαμαρτυρία ( προς την 6η ΥΠΕ ) θα την κάνατε και στον καλεσμένο σας τον κ. Τριαντόπουλο που τον είχατε στην Ιθάκη την 21η Μαΐου Ένωση των Επτανήσων
( αυτός που συγκάλυψε το έγκλημα των Τεμπών 😡 )
με το σκεπτικό να προωθήσει στον κ. Αδ. Γεωργιάδη την διαμαρτυρία σας και να δώσει άμεση λύση.

Κ. Στανίτσα των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Κι αναρωτιέμαι που είναι η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΠΣ να γράψει έστω και κάτι για αυτό το τόσο σοβάρο πρόβλημα?
Όχι μόνο ο κ. Μπατιστάτος και η κ. Σταθοπούλου να με απειλούν επειδή γράφω για αυτά που καίνε τον Κεφαλονίτη και τον Θιακό.
Εγώ θα συνεχίσω να είμαι η φωνή τους!! Θα συνεχίσω γιατί η ελευθερία κερδήθηκε με αγώνες που εσείς μάλλον αγνοείτε!!!
Που είναι ο υπεύθυνος του τομέα υγείας του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ θυμάτε σε ποιο κόμμα είναι αυτή τη βδομάδα?
Δεν πειράζει λοιπόν κι ας με αποκαλέσατε μύγα που ο φυσικός της χώρος είναι τα σκατά!!!
Γιώργος Κιουρτσής
ΜΕΛΟΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!