Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βρέφος στην αγκαλιά του βασιλιά Καρόλου – Η τρυφερή φωτογραφία γενεθλίων

54

Η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε μία φωτογραφία του Βασιλιά Καρόλου με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μωρό για να τιμήσει τα 42α γενέθλια του διαδόχου του βρετανικού θρόνου

ια φωτογραφία του βασιλιά με τον πρίγκιπα της Ουαλίας ως μωρό μοιράστηκε η βασιλική οικογένεια για να τιμήσει τα 42α γενέθλια του Ουίλιαμ. Το χαρούμενο στιγμιότυπο δείχνει έναν χαμογελαστό νεαρό Κάρολο να κρατάει τον γιο του που γελάει στην αγκαλιά του.

Η ασπρόμαυρη εικόνα τραβήχτηκε στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, την 1η Φεβρουαρίου του 1983. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό The Royal Family X το πρωί της Παρασκευής.

Συνοδευόταν από το μήνυμα: «Χαρούμενα Γενέθλια στον Πρίγκιπα της Ουαλίας». Ο Ουίλιαμ γιορτάζει τη μεγάλη μέρα αφού παρακολούθησε την απογοητευτική ισοπαλία της Αγγλίας στο Euro 2024 κόντρα στη Δανία.

Ο πρίγκιπας που είναι πρόεδρος της FA, απεικονίστηκε δίπλα στον βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκο καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, με τους Three Lions να ισοφαρίζουν 1-1 στον δεύτερο αγώνα τους στο τουρνουά.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!