Στο έλεος της τεχνολογίας ή πρέπει να αντιδράσουμε;

298

Αυτό που βιώνουμε οι συνδρομητές της Cosmote και όχι μόνο, εδώ και πάρα πολύ καιρό, ξεπερνάει πλέον τις αντοχές μας.

Πληρώνουμε κοντά 150 ευρώ το δίμηνο για την σταθερή και κινητή τηλεφωνία χωρίς να απολαμβάνουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.

Τις περισσότερες ημέρες η πρόσβαση στο internet είναι αδύνατη, μεταβάλοντας  τις εργασιακές μας ανάγκες σε Γολγοθά για να μην μιλήσω για την ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Το σταθερό τηλέφωνο επίσης νεκρό αφού πριν πολλά χρόνια κάποιοι ειδήμονες το συνέδεσαν με το (router)ρούτερ κι έτσι όταν δεν λειτουργεί αυτό, κόβεται και η επικοινωνία μέσω σταθερού.

Όσο για τις κλήσεις από το κινητό πρέπει να επιχειρήσεις 4 και 5 φορές για να βγάλεις γραμμή κι όταν αυτό πραγματοποιηθεί θα διακοπεί η συνομιλία άλλες τόσες.

Αν αυτό λέγεται εκσυγχρονισμός της τεχνολογίας για την οποία αυτοδιαφημίζονται τόσο η Cosmote όσο και οι άλλοι πάροχοι, αν έτσι αντιλμαβάνονται την υποχρέωση που έχουν προς τους πελάτες τους και μας αντιμετωπίζουν με τέτοια αδιαφορία, αν δεν υπάρχει μια ανεξάρτητη αρχή να τους κόψει ένα πρόστιμο γιατί προφανώς όλα αυτά γίνονται διότι σε κάτι υπολλείπονται, τότε ζούμε σε Μπανανία και όχι σε Ευρωπαϊκή χώρα.

Στο πάτο λοιπόν των προσφερομένων υπηρεσιών και στον τομέα της τηλεπικοινωνίας για να συμβαδίσουμε με όλα τα υπόλοιπα στη χώρα μας.

Προσωπικά, πολύ σύντομα θα τα κόψω όλα και δεν θα με πειράξει καθόλου πιστέψτε μου. Επιβιώσαμε της εποχής των δεινοσαύρων λέτε να χαθούμε επειδή δεν θα έχουμε inetrnet, δεν το πιστεύω γιατί θα προσαρμοστούμε ανάλογα.

Ήδη κινήθηκα νομικά και καταγγέλω την σύμβαση με την εταιρεία γιατί πρέπει να ξέρετε ότι σε άλλα ευνομούμενα κράτη, υποχρεώνονται και σε αποζημιώσεις για την μην τήρηση των όρων του συμβολαίου, που ορίζει απλά την παροχή των προσφερομένων υπηρεσιών.

Σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο, επειδή τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει πέρα από το κέρδος. Ας τους το ελαττώσουμε λοιπόν μέσω αγωγών μήπως και κινητοποιηθούν.

Ένας θυμωμένος Αργοστολιώτης

Λ.Α

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!