Κωνσταντίνος Αργυρός: Πήδηξε τα κάγκελα για να τον δει και τραυματίστηκε – Ρίγη συγκίνησης με την κίνησή του όταν έμαθε τι συνέβη στη συναυλία του

193

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτό το διάστημα πραγματοποιεί περιοδεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και τις προάλλες βρέθηκε στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ για να πραγματοποιήσει άλλη μία συναυλία του. Κατά τη διάρκεια αυτής, ωστόσο, συνέβη ένα απρόοπτο, το οποίο τάραξε τον τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, ένα παιδί 13 ετών από τον ενθουσιασμό του να δει και να βρεθεί κοντά στον καλλιτέχνη, πήδηξε τα κάγκελα και κατέληξε να τραυματίζεται. Για καλή του τύχη εκεί βρισκόταν μία εκπαιδευτικός, η οποία ήξερε τι να κάνει και του προσέφερε την απαραίτητη βοήθεια μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της περιοχής.

Η συγκινητική κίνηση του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά από συναυλία του
Το συγκινητικό κομμάτι της υπόθεσης, όμως, είναι πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παρόλο που η συναυλία ολοκληρώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, μετέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να δει τον 13χρονο, ενώ φωτογραφήθηκε και με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!