Τι μαγείρεψε ο σεφ Γ. Τσούλης την πρώτη βραδιά μαγειρικής στο 4ο Φεστιβά Γαστρονομίας και Οίνου στο Ληξούρι

801

Μοσχομύρισε η Πλατεία Ληξουρίου χθες από τα μαγερέματα του σεφ Γιώργου Τσούλη την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου που οργάνωσε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης για 4η χρονιά.

Χθες πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ ο σεφ μαγείρεψε με πρωτεΐνη κρέατος , σιγο ψήνοντας πανσέτα με σάλτσα από καμένα κρεμμύδια. Το επιδόρπιο ήταν Cheececake με μάντολες.

Παρόν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής , η Ελένη Λουκέρη που είναι και αντιδήμαρχος Τουρισμού Πολιτισμού στο Δήμο Ληξουρίου αλλά και στο επιτελείο διοργανώσεων του Επιμελητηρίου.

Η πρώτη ημέρα έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς.

Απόψε Παρασκευή, είναι το μεγάλο φινάλε με τη συναυλία των Δημήτρη Κοργιαλά και ο Γιώργου Γκέκα. Ο δε σεφ απόψε θα μαγειρέψει ψάρι λαυράκι και τσσπούρα καθώς ειναι πρέσβης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αλιεία.

Και βεβαίως στην Πλατεία ντόπιοι παραγωγοί έχουν τα προϊόντα τους για να αγοράσετε αλλά και για να σας τρατάρουν.

Να μη λείψει κανείς!

Περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη βραδιά στη σελίδα μας στο facebook

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!