Μεσογειακή ομορφιά: Το ονειρεμένο σπίτι διακοπών με θέα στη θάλασσα που θα θέλαμε να έχουμε

26
Φωτογραφία unsplash

Φανταστείτε ένα ονειρικό σπίτι διακοπών, με θέα την μαγευτική θάλασσα της Ιταλικής Ριβιέρας. Αυτό το Μεσογειακό σπίτι είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει πρακτικότητα, άνεση και λειτουργικότητα, εμπνέοντας μια αίσθηση περιπέτειας και ελευθερίας. Η επιλογή του λευκού χρώματος σε όλο το σπίτι ενισχύει το φως και αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα του περιβάλλοντος.

Τα Υλικά και ο Σχεδιασμός του Μεσογειακού σπιτιού

Λευκή Λάκα και Ξύλο: Ολόκληρο το σπίτι είναι επενδυμένο με λευκό λακαρισμένο ξύλο θαλάσσης προσδίδοντας ανθεκτικότητα και κομψότητα. Η ξυλουργική είναι κατασκευασμένη από ειδικά χρωματισμένο δρυ, προσθέτοντας μια ζεστή αντίθεση στον λευκό καμβά του Μεσογειακού σπιτιού.

Μεσογειακό σπίτι

Μπρούτζινα Αξεσουάρ: Οι μπρούτζινες λεπτομέρειες, όπως αξεσουάρ και φωτιστικά, δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικότητας στο χώρο. Σε συνδυασμό με την παλαιικού σχεδιασμού ηλεκτρική κουζίνα, δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον σε αυτό το όμορφο μεσογειακό σπίτι.

Μεσογειακό σπίτι

 

Μάρμαρο Carrara: Στον σχεδιασμό αυτού του Μεσογειακού σπιτιού, η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με μάρμαρο Carrara, προσφέροντας μια κομψή και πρακτική επιφάνεια εργασίας. Το μάρμαρο αυτό είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητά του και την ανθεκτικότητά του.

Μεσογειακό σπίτι

Βαμβακερά Υφάσματα: Τα βαμβακερά υφάσματα που επιλέχτηκαν για όλο το σπίτι, προσφέρουν άνεση και απαλή υφή, συνδυάζοντας την απλότητα με τη φινέτσα. Οι πλούσιες χρωματικές αντιθέσεις από το ξύλο προσδίδουν βάθος και χαρακτήρα στα δωμάτια.

Έχει μια Αίσθηση από Ελλάδα

Το υπνοδωμάτιο με τις λευκές επιφάνειες, τα αρχαία αξεσουάρ και το λαογραφικό κέντημα στο κρεβάτι αποπνέει μια αίσθηση Ελληνικής νησιωτικής ζωής. Αυτή η συνύπαρξη παλαιού και νέου δημιουργεί έναν χώρο που είναι τόσο γαλήνιος όσο και γεμάτος ιστορία.

Ο Σχεδιασμός του Εξωτερικού Χώρου του Μεσογειακού Σπιτιού

Η βεράντα αποτελεί τον κύριο χώρο του σπιτιού, συνδέοντας το εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο μέσω ενός λευκού δαπέδου σε shabby chic στυλ. Μια χειροποίητη αιώρα και οι ονειρικές απόψεις της Μεσογείου συνθέτουν ένα σκηνικό χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Ο ιδιοκτήτης, που είναι μουσικός, έχει τοποθετήσει ένα πιάνο στη βεράντα για να προσφέρει μουσική στους καλεσμένους του καθώς αυτοί απολαμβάνουν τη θέα.

Μεσογειακό σπίτι

Αυτό το σπίτι δεν είναι απλώς ένας χώρος διαμονής – είναι μια εμπειρία! Εδώ η αρμονία με τη φύση συναντά την ανθρώπινη δημιουργικότητα με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. Αναμφίβολα, αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για όσους ψάχνουν άνεση, κομψότητα και φυσική ομορφιά!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!