5 τρόποι για να φορέσετε sneakers στη δουλειά χωρίς να δείχνουν πρόχειρα

Credit: Annabell Rosendahl/Instagram, Μαρία Δάσιου

33

Οι απαιτήσεις της καθημερινής μας εργασίας θέλουν άνεση και σίγουρα, τα τακούνια δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Παρότι εντυπωσιακά και στιλάτα (και άσχετα από το πόσο καλά ξέρουμε να ισορροπούμε πάνω σε αυτά), είναι και αρκετά κουραστικά. Αντίθετα, τα sneakers που από «πρόχειρα» παπούτσια της καθημερινότητας έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, είναι αυτά που θα παίξουν τον ρόλο του σωτήρα. Και με τη σωστή προσέγγιση, μπορούμε να τα ενσωματώσουμε στο επαγγελματικό μας ντύσιμο χωρίς να χάσουμε το στιλ μας.

5 outfits με sneakers ιδανικά για γραφείο
  1. Μάξι Φόρεμα
  2. Mix&match Κοστούμι
  3. Ολόσωμη Φόρμα
  4. Φούστα + Πόλο
  5. Balloon Φούστα + Λευκά Καλτσάκια

Μάξι Φόρεμα

Τα μάξι φορέματα δεν είναι μόνο για τις βραδινές μας εξόδους. Μπορούμε να τα φορέσουμε και στη δουλειά, συνδυάζοντάς τα με αθλητικά παπούτσια για μια χαλαρή αλλά φίνα εμφάνιση. Τόσο απλά.

Mix&match Κοστούμι

Πολλές φορές, δεν χρειαζόμαστε ένα πλήρες κοστούμι για να δείχνουμε επαγγελματίες. Μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κομμάτια από κοστούμια που ήδη έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Αρκεί να κρατήσουμε το εσωτερικό απλό και να προσθέσουμε αθλητικά παπούτσια για μια σύγχρονη, επαγγελματική εμφάνιση.

Ολόσωμη Φόρμα

Για εκείνες τις μέρες που δεν έχουμε την όρεξη να επιλέξουμε τι θα φορέσουμε, η ολόσωμη φόρμα είναι η ιδανική λύση. Επιλέγουμε δομημένες γραμμές που προσφέρουν μια παραπάνω αυστηρότητα και ολοκληρώνουμε την εμφάνιση με αθλητικά παπούτσια.

Φούστα + Πόλο

Ένας συνδυασμός μίνι φούστας και πόλο είναι πάντα μια καλή επιλογή για το γραφείο. Μπορούμε να επιλέξουμε μια πλισέ που παραπέμπει σε κολεγιακό στιλ και να τη συνδυάσουμε με ένα κλασικό μπλουζάκι με γιακά.

Balloon Φούστα + Λευκά Καλτσάκια

Οι puffy λεπτομέρειες πάντα έχουν ενδιαφέρον και μια φούστα σε balloon γραμμή δείχνει ότι πρέπει για το γραφείο. Τη συνοδεύουμε με sneakers και ένα ζευγάρι λευκά καλτσάκια με δαντέλα για να την κάνουμε ακόμα πιο χαριτωμένη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!