457.966,84€ έδωκε ο Θεόφιλος για να γίνει το Αργοστόλι «έξυπνη πόλη» , αλλά μπα ! Μείναμε τσι παλαβές.

1341

Χθες ανακοινώθηκαν 52 πόλεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα Smart Cities. To Αργοστόλι δεν είναι μέσα σε αυτές. Για φαντάσου! Και περνιόμαστε για έξυπνοι!

457.966,84€  με απευθείας αναθέσεις βέβαια, έδωσε ο Θεόφιλος για να γίνει το Αργοστόλι «έξυπνη πόλη» , αλλά μπα! Μείναμε τσι παλαβές. Πάρτε μαντήλια και κλάφτε.

Τι «αμαρτίες» πληρώνουνε οι δημότες Αργοστολιού τσου Τρικαλινούς ορες παιδιά; Στο τέλος θα μας πάρουνε και τα σκαρτσούνια!

Κλάφτε με μαύρο δάκρυ γιατί ο μικροσκοπικός Δήμος Ιθάκης δίπλα μας, με ΜΗΔΕΝ κόστος , φιγουράρει στις 52 έξυπνες πόλεις! Το Δημοτικό Συμβούλιο του,  είχε αναθέσει το φάκελο σε εταιρεία ή οποία πληρώνεται μέσα από το πρόγραμμα χωρίς να βάλει δεκάρα τσακιστί ο Δήμος.

Εμείς εδώ οι έξυπνοι, με δήμαρχο τον γκραντ μπιζινες μαν Θεόφιλο υπέγραψαμε 4 – 5 συμβάσεις με γραφείο παροχής συμβουλών Τρικαλινών συμφερόντων , πληρώσαμε 457.966,84€  για να μας πούνε στο τέλος παλαβούς και με τη βούλα. Μπάμ!

400 χιλιάρικα σκάσαμε για να γίνουμε πιο έξυπνοι από τσου Τρικαλινούς και έχει ο Άγιος…

To τραγικότερο όλων είναι ότι σκάσαμε αυτά τα 457.966,84€  σε εταιρεία του Δήμου Τρικάλων με επικεφαλής τον τότε δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, νυν Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης , ο οποίος ανακοίνωσε χθες τα καλά μαντάτα!! (για το Θιάκι, όχι για εμάς).

Κονγκρατς Θεόφιλε! Λίγοι μπόριανε να το καταφέρουνε εφκειό εφτού το επίτευγμα!

ΥΓ Να σου πω ότι στα λέγαμε; Ε! ναι στα λέγαμε!

(ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟ https://allthoseshapes.com/)

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!