Οι Γάλλοι θέλησαν να εκπλήξουν… Μετά την πρώτη πλωτή παρέλαση των αθλητών που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου διέσχισαν τον Σηκουάνα με πλωτά, το άναμμα της φλόγας έγινε και αυτό με πρωτότυπο τρόπο. Άναψε σε αερόστατο, σε έναν ιπτάμενο βωμό που φωτίζει όλο το Παρίσι και όχι μόνο το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης.

Το καλύτερο όλων όμως το κράτησαν για το τέλος…

Η μοναδική Σελίν Ντιόν, η οποία δίνει τη δική της μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ήταν αυτή που με μία συγκλονιστική ερμηνεία έκλεισε την τελετή έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια φανερά συγκινημένη μάγεψε ξανά με τη φωνή της, τραγουδώντας από τον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και τους Ολυμπιακούς κύκλους το “ο Ύμνος στην Αγάπη” της Εντίθ Πιάφ (L’hymne a l’amour)

Η Καναδή σούπερ σταρ αναμενόταν να τραγουδήσει ένα ντουέτο με τη Lady Gaga, αλλά αντί γι’ αυτό τραγούδησε σόλο για να κορυφώσει την τελετή έναρξης.

Η επιστροφή της Σελίν Ντιόν ήρθε ενάμιση χρόνο αφότου αναγκάστηκε να περιορίσει την παγκόσμια περιοδεία της μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Stiff Person Syndrome (SPS). Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί σπασμούς των μυών και είχε επηρεάσει τη φωνή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σελίν Ντιόν είχε τραγουδήσει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!