ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΡΤΣΕΛΟΥ : Φοιτήτρια του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών

3229
ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΡΤΣΕΛΟΥ
 Στο facebook του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή διαβάσαμε ένα συγκινητικό κείμενο για την αγαπημένη του σύζυγο και μαέστρο Αλεξία Μαρτσέλου , για την εισαγωγή της στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Πολλά συγχαρητήρια και απο το Kefaloniapress και τους Αναγνώστες του.
Εγραψε ο Σωτήρης Κουρής :
Η εισαγωγή της Αλεξίας μου στο ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στο τμήμα ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στην Κερκυρα είναι για μένα ένα ουσιαστικό γεγονός στην ζωή μας που με γεμίζει χαρά και ευτυχία . Η ζωή της Αλεξίας είναι μέσα στην μουσική με πολλαπλά πτυχία μουσικής που τα έχει αποκτήσει με σκληρή δουλειά και αφοσίωση σε ότι αγαπούσε, την μουσική . Η εισαγωγή στο τμήμα μουσικών σπουδών του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ της δίνει την σφραγίδα και την βεβαιότητα των πανεπιστημιακών μουσικών σπουδών και την ευκαιρία να βρίσκεται σε μία πόλη που η μουσική είναι το καθημερινό γεγονός
Πιστεύω ότι η μουσική που τόσο αγαπάει θα της δώσει την δυνατότητα μέσω των πανεπιστημιακών της σπουδών να εξελιχθεί σε ανώτατα επίπεδα γνώσης .
Ποτέ δεν είναι αργά να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας , ιδιαίτερα σε τομείς της καρδιάς μας και της θελησής μας .
Θερμά συγχαρητήρια με όλη μου την αγάπη !

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!