Αυτή είναι η μοντέρνα έπαυλη της Τζένιφερ Άνιστον. Και βρίσκεται… που αλλού; Στο Bel Air

ΓΡΑΦΕΙ: Woman-TOC TEAM

51

Η 53χρονη σταρ έχει μια από τις ωραιότερες βίλες στο Χόλιγουντ.

Η πρωταγωνίστρια του Morning Show, Τζένιφερ Άνιστον ζει σε μια πολυτελή, μοντέρνα έπαυλη στο Bel-Air την οποία αγόρασε για 21 εκατομμύρια δολάρια το 2011.

Και ενώ η ηθοποιός αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική της ζωή, έχει αποκαλύψει κατά καιρούς διάφορες γωνιές του σπιτιού της, το οποίο διαθέτει εκπληκτική θέα, εξωτερική πισίνα και μπαρ.

Η εντυπωσιακή έπαυλη 789 τετραγωνικών μέτρων σχεδιάστηκε από τον A. Quincy Jones και ολοκληρώθηκε το 1965, με την Τζένιφερ Άνιστον να αγοράζει το ακίνητο το 2011. Το σπίτι της διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, πισίνα και ξενώνα. Από τα πιο ιδιαίτερα μέρη του σπιτιού είναι το παλκόνι, το οποίο περιτριγυρίζεται από πανέμορφη βλάστηση και αποτελεί την επιτομή του μίνιμαλ, μοντέρνου σχεδιασμού -χαρακτηριστικό παράδειγμα τα διαφανή, γυάλινα πάνελ που επιτρέπουν τη θέα στο όμορφο τοπίο του Λος Άντζελες και του ωκεανού.

Για να σχεδιάσει τους εσωτερικούς χώρους, η Τζένιφερ Άνιστον ζήτησε τη βοήθεια του Stephen Shadley, ώστε να μεταμορφώσει το σπίτι της σε ένα ζεστό και ήρεμο χώρο

“H Jen λατρεύει το ξύλο, την πέτρα και τον μπρούτζο, υλικά που έχουν πραγματική αξία. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο είναι ένα σπίτι, ήθελε να είναι ζεστό και φιλόξενο“, αποκάλυψε ο Stephen στο Architectural Digest.

Κάθε γωνιά του σπιτιού είναι και μια εμπειρία. Σε όποιο σημείο κι αν κοιτάξεις, η εικόνα είναι εντυπωσιακή. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά ώστε να μην υπάρχει τίποτα παράταιρο και να δένουν όλα τέλεια μεταξύ τους“, είχε δηλώσει η Άνιστον, η οποία είχε τον πρώτο λόγο στη διακόσμηση του σπιτιού.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!