Επίσκεψη της Επάρχου Ιθάκης κας Σμαράγδας Σαρδελή στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης

33

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Περιφερειακή Ενότητα – Επαρχείο Ιθάκης

Επίσκεψη της Επάρχου Ιθάκης κας Σμαράγδας Σαρδελή, πραγματοποιηθηκε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου η Έπαρχος Ιθάκης παρέδωσε στην Διευθύντρια του Κέντρου κα Ευφελβίνα Γεωργανά, αναλώσιμο υλικό , όπως κλινισκεπάσματα, καθετήρες κτλ, προς ενίσχυση του Κέντρου Υγείας.

Για τη συλλογή του υλικού υπεύθυνος είναι ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Εταιρείας Ιονίων Νήσων και συνάδελφος της κας Σαρδελή στο Περιφερειακό Συμβούλιο κος Νεκτάριος Αραβαντινός, με τον κο Γεράσιμο Παππαδάτο, τους οποίους η κα Σαρδελή ευχαριστεί θερμά!!!

Η Έπαρχος κα Σαρδελή συνομίλησε με την Διευθύντρια κα Γεωργανά, για όλα τα θέματα και τις εξελίξεις ειδικά με τις προσλήψεις των αγροτικών και την επάνδρωση του Κ Υ. και ταυτόχρονα καλωσόρισε τους δύο νέους οπλίτες ιατρούς , οι οποίοι κατέφθασαν σήμερα το πρωί για να καλύψουν τις ανάγκες του Κ.Υ. Ιθάκης .

Η Έπαρχος δεσμεύθηκε για άλλη μια φορά ότι τόσο ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Γιάννης Ιωάννης Τρεπεκλής, όσο και η ίδια θα είναι αρωγός σε ό, τι χρειαστεί το Κέντρο Υγείας και μπορούν να βοηθήσουν.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!