Μαγευτική η εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου στο Αργοστόλι με απίστευτη κοσμοσυρροή!

1394

Το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου, η Κεφαλονιά υποδέχτηκε για πρώτη φορά  έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, τον Γιάννη Πλούταρχο, σε μια συναυλία για καλό σκοπό καθώς τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς!

Η συναυλία του στο Δημοτικό Γήπεδο Αργοστολίου ‘’Ανδρέας Βεργωτής’’ ήταν μια μοναδική εμπειρία που συγκέντρωσε από νωρίς αμέτρητους φίλους της μουσικής του από όλο το νησί. Τέτοια κοσμοσυρροή είναι πολύ καιρό να δει το νησί μας.

Την συναυλία, διοργάνωσε το φιλανθρωπικό και πολιτιστικό σωματείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Λυσίππη», παράρτημα των Θυγατέρων της Πηνελόπης της AHEPA και η πρόεδρος Ειρήνη Στεφάτου, στην αρχή της συναυλίας, παρουσίασε κάποιες από τις δράσεις του Σωματείου.

Οσο ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο, η Παναγιώτα Κακοσαίου σε ρόλο dj πριν ανέβει στη σκηνή για να ανοίξει τη συναυλία με την ξεχωριστή του φωνή ο “δικού μας” Διονύσης Καλαφάτης!

Η ταλαντούχα κόρη του Πλούταρχου,  Κατερίνα με δικά της τραγούδια και όχι μόνο, ξεσήκωσε το κοινό !

Η σκηνική παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου και η ενέργειά του απέδειξαν για άλλη μια φορά γιατί αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Από τις αισθαντικές μπαλάντες μέχρι τα ρυθμικά κομμάτια, η εμφάνισή του ήταν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της μουσικής πορείας του.

Με μια σταθερή συνοδεία εξαιρετικών μουσικών και με σπουδαίους συνθέτες στο ρεπερτόριό του, ο Γιάννης Πλούταρχος απογείωσε το κοινό με τις επιτυχημένες του επιλογές.

Ακολούθησε και δεύτερο μέρος προγράμματος και από την Κατερίνα και από τον Πλούταρχο και όταν ανέβηκαν και οι δυο στη σκηνή όλο το στάδιο χόρευε!

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση, χαρά και αναμνήσεις με τον Γιάννη Πλούταρχο να αφήνει πίσω του μια ανεξίτηλη εντύπωση και την υπόσχεση για μελλοντικές συναυλίες.

Ηταν μια βραδιά με πρωταγωνιστή το κοινό που πλημμύρισε το γήπεδο για να ακούσει έναν αγαπημένο καλλιτέχνη και να συμβάλει στη ενίσχυση της Μονάδας Νεφρού του Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ειρήνη Στεφάτου ευχαρίστησε το Δήμο Αργοστολίου, τη Levante Ferries ως χορηγό μεταφοράς και όλα τα τοπικά ΜΜΕ για τη βοήθεια τους σε αυτή την επιτυχία.

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!