Η Νατάσσα Μποφίλιου έβαλε «φωτιά» στο λιμάνι της Σάμης

874

Σε μια μοναδική εμφάνιση, η Νατάσσα Μποφίλιου με τους συνεργάτες της μάγεψαν όσους βρέθηκαν στην συναυλία που έδωσε εχθές το βράδυ 2 Αυγούστου στο λιμάνι της Σάμης.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από νωρίς στο λιμάνι, ανάμεσα τους και ο κεφαλλονίτης ηθοποιός Χάρης Ρώμας.

Εκτός από τις διαχρονικές πλέον επιτυχίες της, η Νατάσσα Μποφίλιου ερμήνευσε τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου “Κάτι Καίγεται” που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, μαγεύοντας και συγκινώντας για άλλη μια φορά το κοινό.

Η ενέργεια και το πάθος της σε συνδυασμό με τον ρυθμό, τη μουσική, τα τραγούδια/ ποίημα, όπως τα χαρακτήρισε η ίδια, κράτησαν ξεσηκωμένο το κοινό που βρέθηκε εκεί για να την απολαύσουν.

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αναφέρθηκε με νοσταλγία στα καλοκαίρια που έχει περάσει στο νησί καθώς η μητέρα της είναι από τη Σάμη. Οταν αργότερα κατέβηκε από τη σκηνή και μπερδεύτηκε με τον κόσμο χαιρέτησε τους συγγενείς της που ήταν στο κοινό για να την απολαύσουν.

Ο συνθέτης των επιτυχιών της και όχι μόνο Θέμης Καραμουρατίδης ερμήνευσε και αυτός κάποια από τα τραγούδια που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες.
Μαζί της οι μουσικοί: ο Θέμης Καραμουρατίδης πιάνο, ο Άρης Ζέρβας τσέλο, ο Γιώργος Μπουλντης ηλεκτρικό μπάσο / synth bass, ο Μανώλης Γιαννίκιος τύμπανα, ο Γιώργος Καρδιάνος κιθάρες, ο Γιώργος Καστανός σαξόφωνο, ο Κώστας Σαπούνης τρομπέτα και στα υπέροχα φωνητικά οι Λητώ Αμπατζή με την Ελενα Λεωνή- Κατερίνα Σουσουλά.

Καλοτάξιδα τα νέα τραγούδια, ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές

Μια γεύση από την συναυλία:

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!