CV Villas: “Εκρηξη” 37% στα late booking, Κέρκυρα και Κεφαλονιά στους προορισμούς με τις περισσότερες αναζητήσεις

37

Αύξηση κατά 37% στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής για τη φετινή, θερινή, τουριστική περίοδο, ανέφερε ο σπεσιαλίστας στη διαμονή σε βίλες, CV Villas, με την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά να περιλαμβάνονται στους προορισμούς διακοπών με τις περισσότερες αναζητήσεις στον ιστότοπο της εταιρίας τις τελευταίες 30 ημέρες.

Απίσης, σε αυτούς τους προορισμούς συναντώνται το Αλγκάρβε, της Πορτογαλίας, η Απούλια της Ιταλίας και η  Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Αυτή η άνοδος αποδεικνύει ότι οι ταξιδιώτες εξακολουθούν να επιλέγουν να επισκέπτονται ευρωπαϊκούς προορισμούς μικρών αποστάσεων, αντί για μακρινούς προορισμούς, σύμφωνα με την εταιρία.

Οι πελάτες ζητούν, επίσης, μεγαλύτερη ευελιξία ως προς τη διάρκεια διαμονής, με την εταιρία να προσφέρει πλέον διαμονή πέντε, έξι και δέκα ημερών για ορισμένα ελληνικά νησιά, την Κροατία, την Τουρκία και την Καραϊβική.

Οι κορυφαίοι προορισμοί διακοπών αυτό το καλοκαίρι είναι η Κροατία, με αύξηση 47% σε σχέση με πέρυσι, η Ισπανία, με αύξηση 35% λόγω της Μαγιόρκα και της Ίμπιζα, και η Πορτογαλία, με αύξηση 11%, κυρίως λόγω του Αλγκάρβε.

Ζήτηση διαπιστώνεται για βίλες υψηλών προδιαγραφών, με αύξηση 23% στη σειρά πολυτελών καταλυμάτων “Above” για τις καλοκαιρινές κρατήσεις.

Εν τω μεταξύ, οι πελάτες με υψηλό οικονομικό προφίλ ζητούν πρόσθετες υπηρεσίες στις κρατήσεις τους, όπως ιδιωτικούς σεφ στη βίλα, τοπικές αυθεντικές εμπειρίες και υπηρεσίες νταντάς.

Μια νέα υπηρεσία που παρέχει η εταιρία στην Κέρκυρα, τους Παξούς και τη Λευκάδα, είναι η ενοικίαση σκάφους, όπου σημειώνεται αύξηση 24% στις κρατήσεις.

Η ευεξία και η διατήρηση της φυσικής κατάστασης είναι μια άλλη τάση, με πολλούς πελάτες να ζητούν ηλεκτρονικά ποδήλατα καθώς και εξοπλισμό άθλησης, όπως μηχάνημα Pilates Reformer, διαδρόμους και ποδήλατα, καθώς και ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα.

“Η φετινή χρονιά φάνηκε απρόβλεπτη για τον ταξιδιωτικό τομέα λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης του κόστους ζωής, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τους πελάτες μας. Παρατηρήσαμε, επίσης, ότι οι πελάτες μας καθυστερούν να κλείσουν τις διακοπές τους. Γεγονότα όπως οι βουλευτικές εκλογές στο Ην. Βασίλειο, οι Ευρωεκλογές και οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνέβαλαν στο να βάλουν ορισμένοι καταναλωτές τα σχέδια διακοπών τους σε αναμονή”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της CV Villas, Pete Brudenell.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρία, ξεκίνησε πρόσφατα μια καμπάνια για αργοπορημένους ταξιδιώτες το φετινό καλοκαίρι, προσφέροντας έκπτωση έως και 50% σε βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, ενώ παρέχει πιο ευέλικτες περιόδους διαμονής σε βίλες στις διακοπές, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αξιοποιούν τα ταξίδια μικρής διάρκειας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!