Η Κατερίνα Ευαγγελάτου με κιμονό και μαύρο μακρύ φόρεμα στην Επίδαυρο

NDP Photo Agency

55

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου παρακολούθησε την παράσταση “Βάκχες” του Εθνικού Θεάτρου.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, όπου στις 3 και 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης  “Βάκχες” του Εθνικού Θεάτρου. Σκηνοθέτης της αρχαίας τραγωδίας είναι ο Θάνος Παπακωνσταντίνου, ενώ οι πρωταγωνιστές χειροκροτήθηκαν από τους 14.000 θεατές.

Για την εν λόγω βραδινή έξοδο, η Κατερίνα Ευαγγελάτου εμπιστεύτηκε τη διαχρονική κομψότητα του μαύρου φορέματος, επιλέγοντας ένα σε maxi μήκος και loose εφαρμογή. Το συνδύασε με ένα επίσης μακρύ κιμονό που έκανε το look της ακόμα πιο ιδιαίτερο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπεζ πλατφόρμες και κοσμήματα minimal αισθητικής. Από το εν λόγω outfit ξεχωρίσαμε το κιμονό της, που είναι ένα κομμάτι που σίγουρα αξίζει μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Γιατί αξίζει να προσθέσεις ένα κιμονό στη συλλογή σου; Την περίοδο του καλοκαιριού, τα κιμονό μπορούν να φορεθούν με ποικίλους τρόπους. Μπορείς να τα φορέσεις επάνω από το φόρεμά σου όπως έκανε και η Κατερίνα Ευαγγελάτου ή να το προσθέσεις σε κάποιο basic σύνολο όπως ο συνδυασμός του tank top με το σορτς ή το τζιν παντελόνι ώστε να το αναβαθμίσεις. Ιδιαιτέρως χρήσιμο είναι το κιμονό και για τις διακοπές. Αφενός επειδή μπορείς να το φορέσεις επάνω από μαγιό σου ως cover-up, να προσθέσεις μία ζώνη ώστε να το μετρατρέψεις σε φόρεμα για τις βόλτες στο νησί. Αφετέρου επειδή μπορεί να αναλάβει και τον ρόλο του πανωφοριού σε περίπτωση που φυσάει στον προορισμό των διακοπών σου.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Ευαγγελάτου

Κατερίνα Ευαγγελάτου
Κατερίνα Ευαγγελάτου
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!