Φέρες Έβρου: Πιτσιρικάς δώρισε στην Πυροσβεστική μέσα ατομικής προστασίας και το περιεχόμενο του… κουμπαρά του

74

Σε μια κίνηση άκρως αλτρουιστική και συνάμα συγκινητική κίνηση προχώρησε ο 5χρονος Κωνσταντίνος Μαρής προς την Πυροσβεστική στις Φέρες Έβρου, από όπου κατάγεται η μητέρα του.

Ο πιτσιρικάς, συνοδευόμενος από τον παππού του, πήγε στο κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος και δώρισε μέτρα ατομικής προστασίας για τους εθελοντές, ενώ δώρισε και το περιεχόμενο του κουμπαρά του για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του κλιμακίου.

Οι πυροσβέστες, εμφανώς συγκινημένη από την κίνηση του μικρού Κωνσταντίνου ανέφεραν σε ανάρτησή τους ότι ο 5χρονος έδωσε μαθήματα προσφοράς και αγάπης.

Αναλυτικά η ανάρτηση των Φίλων Εθελοντικού Πυροσβεστικού κλιμακίου Φερών Έβρου

«Το Σάββατο που μας πέρασε,είχαμε την τιμή και τη χαρά να επισκεφθεί το κλιμάκιο ένας λιλιπούτειος φίλος μας,ο μικρός Κωνσταντίνος Μαρής από την Αθήνα ( με καταγωγή από τη μητέρα του από Φέρες Έβρου). Ο μικρός φίλος μας, αγαπάει και θαυμάζει πολύ το πυροσβεστικό σώμα και ήθελε πολύ να μας γνωρίσει από κοντά. Ήρθε συνοδευόμενος από τον παππού του, κύριο Παπαλεξανδρή Χρήστο, και μας δωρησε μέσα ατομικής προστασίας για να χρησιμοποιηθούν από τους εθελοντές μας. Παρόν ήταν επίσης ένας πολύ καλός φίλος του κλιμακίου, ο ταξίαρχος της 31Μ/Κ ταξιαρχίας, κύριος Γεώργιος Σελαϊδινάκος. Ο μικρός φίλος μας εκτός από τον εξοπλισμό, έφερε και τον κουμπαρά του,τον οποίο άνοιξε παρουσία μας με ένα χρηματικό ποσό να το διαθέσουμε σε ανάγκες του κλιμακίου.

Η κίνηση αυτή του μικρού Κωνσταντίνου μας συγκίνησε πραγματικά, γιατί από ένα 5χρονο παίρνουμε μαθήματα προσφοράς και αγάπης».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!