Με αφιέρωμα στους επτανήσιους συνθέτες μάγεψε η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας

200

Πλημμύρισε ο πεζόδρομος στη Ριζοσπαστών μπροστά στην είσοδο της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας με αφορμή την καθιερωμένη τους καλοκαιρινή συναυλία που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ της Τετάρτης στις 7 Αυγούστου λίγο μετά τις 9μμ.

Από νωρίς ο κόσμος ξεκίνησε να παίρνει θέση στις καρέκλες που είχαν στηθεί για το κοινό, εκεί ήταν και ο Πρόεδρος της φιλαρμονικής Γεράσιμος Βεργωτής, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό πριν την έναρξη αναφέροντας όσους έχουν συμβάλλει για το αποτέλεσμα.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο επτανησιακό πεντάγραμμο με έργα Επτανησίων Συνθετών όπως το κάτασπρε μικρέ μου κρίνε, εις τον αφρό της θάλασσας, απόψε την κιθάρα μου και όταν ακούστηκε “το παπόρο” ξεπήδηξε από το κοινό και ένας τρελοκεφαλονίτης !

Ο ενθουσιώδης μαέστρος της φιλαρμονικής Άγγελος Πρωτοψάλτης με τους μουσικούς του ξεσήκωσαν το κοινό που δεν σταμάτησε να χειροκροτά, να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί.

Επαιξαν οι μουσικοί: Λακμέτα Χριστίνα, Χαραλαμπάτου Μαρία, Μπάλδου Καλή (piccolo), Χαραλαμπάτος Κώστας, Τσέφλικας Δημήτρης, Μαυροκεφάλου Φωτεινή, Καλογηράτου Χαρά, Μακρής Γιώργος, Μοσχονά Μαρία, Μουστάκας Γιώργος, Παγουλάτου Ευαγγελία, Κοτροκόης Γιώργος, Θεοφιλάτου Φωτεινή, Σπανίδης – Γεωργιάδης Φίλιππος, Θεοφιλάτος Κωνσταντίνος, Καππάτος Σταύρος, Κουρκίδου Νάσια, Πουσκάρ – Πολλάτου Ναταλία, Θύμης Σπύρος, Πυλαρινός Δημήτρης, Βεργάτος Ανδρέας, Καραγκιαουρίδου Μελίνα, Καλλιτεχνική επιμέλεια – Διεύθυνση: Αγγελος Πρωτοψάλτης.

Ευχαριστούμε για την όμορφα μουσικά ντυμένη βραδιά!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!