Πολιορκεί με τις θαλαμηγούς της την Κεφαλονιά η βασιλική οικογένεια των Αραβικών Εμιράτων! (upd)

7818

Φαίνεται ότι η βασιλική οικογένεια των Αραβικών Εμιράτων επέλεξε εφέτο την Κεφαλονιά για τις διακοπές της με τις τεράστιες θαλαμηγούς τους.

Μετά τη θαλαμηγό OPERA ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Abu Dhabi-based Sheikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan,γιος του ιδρυτή των Αραβικών Εμιράτων Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan

H 146μ θαλαμηγός Opera, στον κόλπο Αργοστολίου – Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης της;

σήμερα Σάββατο έφθασε στη βόρεια Κεφαλονιά και η θαλαμηγός BLUE ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan.

O 53χρονος Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyanείναι ο σημερινός αντιπρόεδρος και αναπληρωτής πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς και υπουργός της προεδρικής αυλής και μέλος της ηγετικής οικογένειας του Άμπου Ντάμπι. Είναι αδελφός του σημερινού προέδρου των ΗΑΕ, του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχιάν. Eίναι παντρεμένος με τη σεΐχα Μανάλ μπιντ Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, κόρη του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, του κυβερνήτη του Ντουμπάι. Είναι δισεκατομμυριούχος (η περιουσία του ανέρχεται στα 36 δις δολ ΗΠΑ ) και κατέχει μετοχές σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες μέσω του City Football Group, συμπεριλαμβανομένης της νυν νικήτριας της Premier League Manchester City F.C.

Ο Μανσούρ συμμετέχει σε διάφορες κρατικές επιχειρήσεις στα ΗΑΕ. Είναι πρόεδρος των δύο κρατικών επενδυτικών ταμείων των ΗΑΕ (Emirates Investment Authority, Mubadala Investment Company)[4] και μέλος του διοικητικού συμβουλίου ενός τρίτου (Abu Dhabi Investment Authority)[5][6]. είναι πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων[7] και της Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC).

Ο Μανσούρ είναι ο ιδιοκτήτης της Abu Dhabi United Group (ADUG), μιας επενδυτικής εταιρείας της βασιλικής οικογένειας του Άμπου Ντάμπι,[8] η οποία εξαγόρασε τη Μάντσεστερ Σίτι τον Σεπτέμβριο του 2008. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος, τον οποίο διαχειρίζεται ο Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ και η CFG, έχει επιβλέψει μια σημαντική μεταμόρφωση μετά την εξαγορά, έχοντας κατακτήσει επτά πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μετά από 44 χρόνια και του πρώτου τίτλου της Premier League το 2012 και του τίτλου του Champions League το 2023. Ο Μανσούρ είναι ιδιοκτήτης πολλών άλλων αθλητικών συλλόγων, όπως η New York City FC στη Major League So

Τον Σεπτέμβριο του 2008, ο Mansour απέκτησε τη Manchester City από τον πρώην πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Thaksin Shinawatra. Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2008, ο όμιλος Abu Dhabi United Group, με την υποστήριξη του Mansour, ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις για την εξαγορά και η ιδιοκτησία μεταβιβάστηκε σε αυτόν. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της City Football Group, η οποία ιδρύθηκε το 2014 και αποτελείται από τις Manchester City, Melbourne City FC, New York City FC, Mumbai City FC και άλλες. Ο Μανσούρ έχει πάει μόνο σε δύο αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ιδιοκτήτης, το 2010 και το 2023, με τον τελευταίο να είναι ο τελικός του Champions League του 2023[40].

Λίγο αργότερα εντοπίσαμε και τη θαλαμηγό MAR !

Πριν λίγο άραξε στον Κόλπο του Μύρτου άλλη μια θαλαμηγός , η MAR.  Η Mar ανήκει στον Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan ή όπως τον λέει ο λαός χαϊδευτικά MBZ, ο οποίος είναι ο τρίτος πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ο ηγεμόνας του Άμπου Ντάμπι. Θεωρείται δε ένας απο τους πλέον ισχυρούς άνδρες των Εμιράτων καθώς είναι αυτός που εξομάλυνε τις σχέσεις με το Ισραήλ.

Για να δούμε πόσοι άλλοι Εμιράτοι θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες..

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!