Οι “Φίλοι του Σταδίου Κουρκουμελάτων” καλούν απόψε σε κινητοποίηση στα Κουρκουμελάτα

390

Αντιγράφουμε από το facebook της Ελένη Βεργωτή-Φιλιππάτου

Κάποτε στη μακρινή δεκαετία του 1960, δημιουργήθηκε το Στάδιο Κουρκουμελάτων, κόσμημα του χωριού και πόλος έλξης Λειβαθινών, Κεφαλονιτών και τουριστών. Φιλοξενούσε εκδρομές σχολείων, αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, καρναβάλια.
Παιδιά από όλη τη Λειβαθώ έπαιζαν χειμώνα- καλοκαίρι μπάσκετ, ποδόσφαιρο, κρεμιόντουσαν στα μονόζυγα και οι μεγαλύτεροι καθόντουσαν στα παγκάκια.
5 6 1964 Γυμναστικές επιδείξεις,από Δημοτικά σχολεία της Λειβαθούς,για πρώτη φορά στο Στάδιο Κουρκουμελάτων. ΦΩΤΟ Ελένη Βεργωτή-Φιλιππάτου
Εδώ και πάνω από δύο χρόνια το Στάδιο Κουρκουμελάτων έχει μετατραπεί σε χωματερή, λόγω μη εκτέλεσης έργων ανάπλασης, που ευαγγελίστηκε η δημοτική μας αρχή. Το Στάδιο έχει γίνει ένα ερειπωμένο εργοτάξιο που θυμίζει τις ημέρες του σεισμού του 1953. Οι ένδοξες στιγμές του Σταδίου Κουρκουμελάτων έχουν κλειδωθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και δυστυχώς φαίνεται ότι η δημοτική μας αρχή πέταξε το κλειδί.
Οι φίλοι του Σταδίου δεν πρόκειται να αδρανήσουμε! Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, μετά τις 18:30, συγκεντρωνόμαστε στο “ΠΡΩΗΝ” ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΩΝ, προκειμένου να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας, για την αναλγησία των φορέων να αποκαταστήσουν το χάος που δημιουργήθηκε. Τα παιδιά της Κοινότητας Μεταξάτων, οι κατοικοι της Λειβαθούς, ολοι οι Κεφαλονίτες αλλά και οι επισκέπτες του νησιού αξίζει να απολαμβάνουν τις παροχές του Σταδίου.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!