Ομολογώ δεν το είχα προσέξει! Μου έκανε εντύπωση όμως που κάποιοι τουρίστες φωτογράφιζαν τα δένδρα στην οδό Σιτεμπόρων..

Όταν ξαναπέρασα απόγευμα, χωρίς κίνηση, και κοίταξα προσεκτικά τα δένδρα και τα μπαλκόνια των σπιτιών, μου λύθηκε η απορία.

Δήμαρχε, δες και εσύ τι φωτογράφιζαν οι τουρίστες…

Ρώτησα κάτοικο της περιοχής πόσο ωραίο είναι να έχεις τα φυλλώματα ενός δένδρου στο μπαλκόνι σου και να δροσίζεσαι μες στον καύσωνα και σπαβεντάρισα απο τα “γαλλικά του” προς κάθε αρμόδιο του Δήμου.

Διότι όπως μου εξήγησε από τα κλαδιά των δένδρων μπαίνουν στα σπίτια όχι μόνο γάτες αλλά και τρωκτικά ! Αρουραίοι , ποντίκια.. Οχι , για κουνάβι δεν μου είπε..

Το απίστευτο στην περίπτωση είναι το πως οι ξένοι ανακαλύψανε τη ζούγκλα στα μπαλκόνια!  Ψάχνανε το όνομα της οδού κοιτώντας τους τοίχους και όνομα δεν βρίσκανε. Δεν υπάρχει ταμπέλα.Είχανε κουρλαθει τα GPS / GOOGLE!  Κοιτα-κοίτα,  όμως ανακαλύψανε τις υπέροχες φυλλωσιές στα μπαλκόνια των σπιτιώνε. Και γελάγανε. Τώρα, για καλό γελάγανε , μας κογιονάρανε και γελάγανε; Αβυσσος η ψυχή του τουρίστα.

Δήμαρχε, αυτές οι φωτο να μπούνε και στον τουριστικό οδηγό τ’ Αργοστολιού.. με τη λεζάντα « Είμαστε πράσινος δήμος και το δείχνουμε»!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!