Μαγική βαρκαρόλα στο Ληξούρι με κέφι, τραγούδι και πρόταση γάμου ! [ΦΩΤΟ+VIDEO]

1904

Χθες βράδυ της Δευτέρας στις 9 μμ συναντήθηκαν η Ανδρική Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου με του Ληξουρίου και μας πρόσφεραν μια μοναδική μουσική βραδιά εν πλω.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – video : ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΡΑΤΟΥ

Στο άγαλμα του Ανδρέα Λασκαράτου η ανδρική χορωδία του Δήμου Ληξουρίου υποδέχθηκε και ενώθηκε με την ανδρική χορωδία του Δήμου Αργοστολίου υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου και το ακορντεόν του Γρηγόρη Βλαχούλη, μαζί γέμισαν τον νυχτερινό ουρανό με μοναδικές καντάδες και άριες σε μια μαγευτική βαρκαρόλα στο Ληξούρι.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί πάνω στη γέφυρα και κατά μήκος της παραλιακής όπου τραγουδούσε και πολλές φορές χόρευε τα αγαπημένα ακούσματα, μαζί με άλλα βαρκάκια αρμένιζε στο λιμάνι του Ληξουριού.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Λουκέρη ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης χαιρέτησε την εκδήλωση και έδωσε το σύνθημα της έναρξης της βαρκαρόλας, ανάμεσα στο πλήθος και ο Αντιδήμαρχος Γαλεμπ Ντιουανι.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που απολάμβαναν την μαγευτική βραδιά ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παπαναστασάτου που έκανε κ χαιρετισμό από το σκάφος στο τέλος.

Η πρόταση γάμου στη βαρκαρόλα

Σε ένα υπέροχο κλίμα, εντός και εκτός βάρκας οι κανταδόροι ξεκίνησαν το “Παραπότζι“, αλλά μικρές στιχουργικές αλλαγές τράβηξαν την περιέργεια του κοινού και το βλέμμα της όμορφης Κλυταιμνήστρας που βρισκόταν δίπλα στους μουσικούς, “πες το ναι για να χαρούμε” ολοκλήρωσαν το τραγούδι οι χορωδοί και ο Αντώνης της βρέθηκε μπροστά της γονατισμένος! Και όπως το είπαν έγινε, είπε το ναι και χαρήκαμε, στεριανοί και θαλασσινοί!

Η πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς όχι μόνο για το ζευγάρι αλλά και για όσους βρέθηκαν εκεί και την μοιράστηκαν μαζί μας. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους για μια ακόμα επιτυχημένη βαρκαρόλα!

Για περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!