Οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν οι fashionistas για κομψές εμφανίσεις στην παραλία

Κατερίνα Πιπέρη

21

Fashionista και στην παραλία

Όσον αφορά στο καλοκαιρινό ντύσιμο, το μόνο dress code που μπορεί να μας ενθουσιάσει είναι εκείνο που αφορά την παραλία. Καφτάνια, σανδάλια, ψάθινες τσάντες, κολιέ με χρωματιστές χάντρες, μπικίνι και ολόσωμα μαγιό γίνονται τα “όπλα” μας για να δημιουργήσουμε την πιο κομψή εμφάνιση στην παραλία. Οι fashion influencers μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει να επισκέπτονται τις παραλίες, να δημιουργούν κομψά beach looks και να μας προσφέρουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Ποιες είναι οι πιο συχνές στιλιστικές επιλογές τους;

#1 Η πρώτη και σημαντικότερη συμβουλή για να δημιουργήσεις ένα κομψό beach look είναι να επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για εσένα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως χρειάζεται να ακολουθήσεις πιστά τις τάσεις της μόδας. Σημαίνει όμως πως αξίζει να επιλέξεις το μαγιό που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα όσο χαλαρώνεις στην παραλία. Δοκίμασε διαφορετικές γραμμές, στιλ και αποχρώσεις μέχρι να ανακαλύψεις το σχέδιο που σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση.

#2 Μία από τις πιο συχνές επιλογές που κάνουν οι fashionistas είναι το λευκό πουκάμισο. Είτε στη βαμβακερή είτε στη λινή εκδοχή του, αυτό το διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι κατάλληλο ακόμα και για τα looks της παραλίας. Προτίμησε να φορέσεις ένα σε oversized loose γραμμή που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Εάν θέλεις να κάνεις το beach look σου ακόμα πιο εντυπωσιακό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα εμπριμέ πολύχρωμο μαντήλι ως ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου.

#3 Ήδη από το περυσινό καλοκαίρι, οι φούστες sarong και τα παρεό έχουν κερδίσει ξανά την προσοχή των fashionistas. Τα brands μόδας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από εμπριμέ αλλά και μονόχρωμα μαγιό, τα οποία μπορείς να φορέσεις, δοκιμάζοντας διάφορα δεσίματα. Έτσι, δεν πρόκειται να τα βαρεθείς να τα φοράς όλο το καλοκαίρι, ενώ δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα.

#4 Μία εξίσου κομψή επιλογή είναι τα καφτάνια. Αέρινα και πρακτικά, τα καφτάνια είναι το must have φόρεμα του καλοκαιριού που μπορείς να φορέσεις επάνω στο μαγιό σου τόσο στην παραλία όσο και στις χαλαρές βόλτες στο νησί.

#5 Οι ψηλόμεσες λινές παντελόνες έχουν κερδίσει επίσης την προτίμηση των fashion influencers. Μπορείς να τις συνδυάσεις είτε με το ολόσωμο μαγιό σου, φορώντας το ως τοπ είτε με το μπικίνι σου και να προσθέσεις ένα κιμονό που θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο κομψό.

#6 Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, το crochet trend έχει αγαπηθεί ιδιατέρως από τις γυναίκες που αγαπούν το 70s στιλ. Κροσέ τοπ, φούστες, φορέματα, σορτς και παντελόνια πρόκειται να σε κάνουν να νιώθεις σαν “κορίτσι των λουλουδιών” στην παραλία.

Extra Tip

Πολύτιμη βοήθεια για να κάνεις τα beach looks σου να ξεχωρίσουν είναι να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Ψάθινες τσάντες και καπέλα, bucket hats και γυαλιά ηλίου, crochet τσάντες και χρωματιστά νεσεσέρ, slides και σαγιονάρες, διακριτικά κοσμήματα και μαντήλια αναλαμβάνουν να ομορφύνουν κάθε look.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!