Λευκό denim | Πώς θα το φορέσεις σωστά στις διακοπές

από την Φιλίππα Δημητριάδη, Φωτογραφία: SplashNews.com / Ideal Images

28

Αποφεύγεις το λευκό denim; Ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις

Το λευκό denim είναι το απόλυτο must για αυτή τη σεζόν, και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το ενσωματώσεις στο ντύσιμό σου, είτε ψάχνεις για casual είτε για πιο εκλεπτυσμένες επιλογές. Αν και δαιμονοποιημένο, το λευκό denim αποτελεί ένα τα πιο πολυχρηστικά και στιλάτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Είτε πρόκειται για παντελόνι, jacket ή φούστα, το λευκό denim μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες εμφανίσεις και να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας.

Γιατί να επιλέξεις λευκό denim;

Το λευκό χρώμα προσδίδει μια καθαρή και διαχρονική αισθητική, ενώ “φωνάζει” καλοκαίρι και ταυτόχρονα έχει πιο luxury χαρακτήρα από το κλασικό blue jean, το οποίο έχουμε στο μυαλό μας σαν μια πιο casual επιλογή. Μπορεί να λειτουργήσει ως καμβάς και να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά χρώματα, patterns και υφές. Παράλληλα, έχει και πρακτικό χαρακτήρα. Το λευκό denim είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς αντανακλά τη ζέστη και παραμένει δροσερό.

Ακολουθούν μερικές ιδέες θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις τις δυνατότητες του λευκού denim και να δημιουργήσεις μοντέρνα σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

All-white Look

Για μια κομψή, ολόλευκη εμφάνιση, επίλεξε ρούχα σε χαλαρές γραμμές που θα διατηρήσουν το look φρέσκο. Ένα λευκό denim παντελόνι που τονίζει τη σιλουέτα σου σε κλασική γραμμή συνδυασμένο με το πιο απλό λευκό T-shirt είναι ιδανικό για να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ολοκλήρωσε το look με καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες και χρυσά κοσμήματα για μία έξτρα δόση κοσμοπολίτικου αέρα στο outfit σου.

Στο κόκκινο

Το λευκό denim είναι ο τέλειος καμβάς για να τονίσεις έντονα χρώματα. Ιδανικό για χαλαρές μέρες, το παντελόνι με τη φαρδιά γραμμή είναι η τέλεια επιλογή. Πρόσθεσε μια πινελιά έντονου κόκκινου με ένα ενδιαφέρον top που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Monochrome Look

Το λευκό denim jacket είναι ένα νέο κλασικό κομμάτι, που συνδυάζει σύγχρονη κομψότητα με διαχρονική αξία. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως κομμάτι – κλειδί για ένα total white look, να του δώσεις navy ύφος με μία μαρινιέρα ή ακόμα να κάνεις έναν ανατρεπτικό συνδυασμό φορώντας το βράδυ στο νησί με μαύρη λινή παντελόνα και το top του μαγιό σου.

From the beach to the bar

Απλώς βάλε μια  βερμούδα σε λευκό denim πάνω από το μαγιό σου. Συμπλήρωσε με ένα ρετρό πουκάμισο με ρίγες και σανδάλι για το χαλαρό ποτό στο νησί.

Η ανατρεπτική σαλοπέτα

Δώσε μία εντελώς διαφορετική διάθεση στα καλοκαιρινά looks σου με μία σαλοπέτα σε λευκό denim. Άνετη, πρακτική, αλλά και σέξι αν συνδυαστεί με ένα bustier ή το top του μαγιό η λευκή denim σαλοπέτα μπορεί να γίνει το πιο αναπάντεχο go to fashion item των φετινών διακοπών σου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!