Με απόλυτη συνέπεια η οικογένεια Θεοδόση επισκέφτηκε και εφέτος το νησί μας.

Ο Γιώργος Θεοδόσης πρόεδρος της Levante Ferries , η σύζυγός του Τερέζα Θεοδόση, Αντιπρόεδρος , ο Νίκος Θεοδόσης Διευθύνων Σύμβουλος και η σύζυγός του Μαρία Θεοδόση στέλεχος του πρακτορείου της Ζακύνθου, με τα παιδιά τους και φίλους των παιδιών τους βρίσκονται από χθες στο Αργοστόλι.

Είναι ένα ταξίδι που η οικογένεια Θεοδόση πραγματοποιεί με συνέπεια κάθε χρόνο από τότε που η Levante Ferries συνδέει ακτοπλοϊκώς τα νησιά μας με Πάτρα και Κυλλήνη.

 

Έφθασαν την Κυριακή με το σκάφος τους στο λιμάνι Αργοστολίου από το χωριό τους τον Άγιο Νικόλα Ζακύνθου, αφού πρώτα απόλαυσαν το μπάνιο τους ανοικτά της Λάσσης .

Τους υποδέχτηκε ο στενός συνεργάτης της Levante Ferries Θοδωρής Μπέλεσης ,ο οποίος ήδη κάνει τις διακοπές του στο νησί μας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας η οικογένεια Θεοδόση δείπνησε στο Melograno της Πλατείας Αργοστολίου μαζί με το ζεύγος Παύλου Παπαδάτου- Αννέτας Γκίλες, τον Θοδωρή Μπέλεση και την σύντροφό του Στεφανία Μακρή.

Τους καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης του Melograno Σταύρος Σπαθής που άλλωστε συνδέονται φιλικά με τον πρόεδρο της Levante Ferries Γιώργο Θεοδόση.

Μετά το δείπνο η παρέα περπάτησε στο νυχτερινό Λιθόστρωτο, πρόκειται για το σημείο του Αργοστολίου το οποίο αγαπάει ιδιαίτερα ο Γιώργος Θεοδόσης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας απόλαυσαν το καφεδάκι στο ΑΝΤΙCO στο Λιθόστρωτο όπως κάθε φορά που έρχονται στο νησί μας.

Αργά το μεσημέρι επισκέφτηκαν το πρακτορείο της εταιρείας στην Πλατεία και συζήτησαν με το προσωπικό για τα τρέχοντα θέματα της σεζόν.

Νωρίς το απόγευμα έφυγαν από το Αργοστόλι για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ιθάκη, σε παραλίες που έχουν επιλέξει να επισκέπτονται κάθε χρόνο.

 

Εκ μέρους των Αναγνωστών μας ευχόμαστε στην οικογένεια Θεοδόση  ξέγνοιαστες και ευτυχισμένες διακοπές στα νησιά μας!

Ελένη Δ. Χιόνη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!