ΗΠΑ: Εκρυψαν πέντε τόνους μεθαμφεταμίνης σε… καρπούζια – μαϊμού

42

Οι υπεύθυνοι εντόπισαν 1.220 συσκευασίες με πλαστικό περιτύλιγμα στα χρώματα του καρπουζιού ανάμεσα σε πραγματικά καρπούζια, τις οποίες είχαν «φυτέψει» διάσπαρτα οι διακινητές, ώστε να προκαλέσουν σύγχυση στους ελεγκτές

Ολοένα και πιο ευφάνταστοι γίνονται οι διακινητές ναρκωτικών, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν και να παραδίδουν ανενόχλητοι το φορτίο τους. Αυτή τη φορά, στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού στο Σαν Ντιέγο, οι αμερικανικές τελωνειακές αρχές εντόπισαν δύο τόνους μεθαμφεταμίνης συσκευασμένες σαν… καρπούζια.

Η ποσότητα μεθαμφεταμίνης, αξίας άνω των 5 εκατ. δολαρίων, εντοπίστηκε στις 16 Αυγούστου, όταν το φορτίο που βρισκόταν σε ρυμουλκούμενο από το Μεξικό εκφορτώθηκε για έλεγχο, ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.

Οι υπεύθυνοι εντόπισαν 1.220 συσκευασίες με πλαστικό περιτύλιγμα στα χρώματα του καρπουζιού ανάμεσα σε πραγματικά καρπούζια, τις οποίες είχαν «φυτέψει» διάσπαρτα οι διακινητές ώστε να προκαλέσουν σύγχυση στους ελεγκτές.

ΗΠΑ: Εκρυψαν πέντε τόνους μεθαμφεταμίνης σε… καρπούζια – μαϊμού-2
Φωτ.: U.S. Customs and Border Protection via AP

Το συνολικό βάρος των συσκευασιών ήταν 2.080 κιλά και οι έλεγχοι έδειξαν ότι το περιεχόμενό τους ήταν μεθαμφεταμίνη, ανέφερε η υπηρεσία.

Ο οδηγός του φορτηγού παραδόθηκε στις Αρχές.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!