Knockout trends: Τι φορέθηκε περισσότερο στο Instagram αυτό το καλοκαίρι

by Σοφια Σουζα,

18

Αν θέλαμε να περιγράψουμε το φετινό καλοκαιρινό στιλ θα λέγαμε ότι είχε: Αέρινες σιλουέτες, ζωντανά χρώματα, ελαφριά υφάσματα και κάποια knockout trends! Mε μεγάλη διαφορά φέτος οι stylers επέλεξαν μερικά 90s trends αφήνοντας πίσω πολλά νέα στοιχεία που είδαμε στα catwalks και έτσι το στιλ της Carrie Bradshaw έκανε δυναμικό comeback.

Aς δούμε όμως μαζί ποια trends έκαναν τελικά την διαφορά και φοριούνται ακόμη πολύ:

Big pendant

@keziacook

Bandeau top

To απλό so 00s,  bandeau top επέστρεψε εντυπωσιακά φέτος το καλοκαίρι και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό με τις τζιν φούστες, τα σορτς ή τα τζιν σας.Tα it girls το φόρεσαν πάρα πολυ και το φοράνε ακόμη!

Μαντήλια

 

Με ένα από scroll down θα αντιληφθείς ότι το top αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού είναι τα μαντήλια. Όλες τα φόρεσαν τα φωτογράφησαν και τα αποθέωσαν.

Πλεκτό shorts

 

Mετά τα boxer φέτος οι fashionistas φόρεσαν τα πλεκτά σορτσάκια τους τόσο στην παραλία όσο  και στην πόλη φέρνοντας ένα ακόμη new trend πολυ ψηλά!

Κάπρι παντελόνια

 

Από την αρχή της σεζόν έκανε αίσθηση και ανήκει στα trend  που φορέθηκαν από όλες ακόμη και από αυτές που δεν ακολουθούν σαν τρελές τις τάσεις!Επίσης θα φορεθεί πολυ και το φθινόπωρο!

Ρομαντικό top

 

Aυτό το λευκό αισθησιακό top φωτογραφήθηκε περισσότερο από όλα και γιατί όχι αφού συνδυάζει τέλεια ρομαντικό με σέξι στιλ που αξίζει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!