Οργή!!! Απίστευτη καταγγελία! Ασυνείδητοι ρίχνουν λήμματα στη Φάλαρη αντί στο Βιολογικό.

1368
Age of anger . Oswaldo Guayasamin

Μια απίστευτη =για την ασυδοσία της= καταγγελία λάβαμε σήμερα από ξένους διερχόμενους οδηγούς. Ενα απο τα προηγούμενα βράδια οδηγούσαν στη Φάλαρη και βλέπουν ένα βυτίο να αλλάζει πορεία και να κατευθύνεται προς τις ανεμογεννήτριες.

Παραξενεύτηκαν τι μπορεί να κάνει ένα βυτίο μαύρα μεσάνυχτα στα βουνά. Την επομένη πέρασαν από το σημείο που είχαν δει το βυτίο να στρίβει και το θέαμα που αντίκρυσαν ήταν αποκρουστικό.

Ο ασυνείδητος οδηγός είχε ρίξει λήμματα στο βουνό σε βοσκότοπους. Τα ίχνη είναι ορατά γιατί φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος παρανομεί με αυτό τον τρόπο σε βάρος της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

Είναι αδιανόητη αυτή η πράξη. Ευχόμαστε πραγματικά να μην είναι αλήθεια, να είναι οτιδήποτε άλλο.. Απαιτείται όμως άμεση αυτοψία στην περιοχή.

Το έχουμε πει πολλές φορές τα λαγκάδια είναι γεμάτα κουζίνες, ψυγεία, έπιπλα. Τώρα μάθαμε και αυτό!  Αδειάζουν λήμματα για να γλυτώνουν χρόνο και πετρέλαιο που απαιτείται για το βιολογικό στη Λάσση.  Πρόκειται για εγκλήματα  κατά του περιβάλλοντος, θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν εάν όντως αυτό που είδαν τυχαία  οι διερχόμενοι είναι λήμματα, και να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης!

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!