Jet2: Νέοι προορισμοί στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα 2025/26

48

Οι Jet2.com και το Jet2CityBreaks αποκάλυψαν το μεγαλύτερο Χριστουγιεννιάτικο πρόγραμμα εκδρομών για το 2025/26. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα μέχρι τώρα.

Οκτώ προορισμοί είναι διαθέσιμοι από 12 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, που αντιπροσωπεύουν συνολικά 50 δρομολόγια και 250.000 θέσεις προς πώληση – αύξηση χωρητικότητας 16% σε σύγκριση με τον χειμώνα 2024/25.

Τα δρομολόγια προς την Πράγα και τη Βιέννη από τη νέα βάση Bournemouth είναι μεταξύ των οκτώ νέων δρομολογίων που εισήχθησαν.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: «Η ζήτηση που βλέπουμε για το εξαιρετικά δημοφιλές πρόγραμμα μας για τις χριστουγεννιάτικες αγορές συνεχίζει να αυξάνεται, γι’ αυτό ανταποκριθήκαμε με τη μεγαλύτερη επιλογή μας για τον χειμώνα 2025/2026».

Εκτός από τα δρομολόγια του Bournemouth, τα άλλα νέα δρομολόγια προς πώληση είναι το Belfast International προς Βιέννη, East Midlands προς Βερολίνο, Γλασκώβη προς Βουδαπέστη, Liverpool John Lennon προς Βιέννη, Newcastle προς Gdansk και Stansted προς Κρακοβία.

Οι άλλοι προορισμοί της σειράς είναι η Πράγα, η Κολωνία και η Κοπεγχάγη.

Ο Heapy πρόσθεσε: «Με μια φανταστική επιλογή από διαλείμματα για τα Χριστούγεννα σε προσφορά και από τις 12 βάσεις των αεροδρομίων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου Bournemouth, αυτό το τελευταίο πρόγραμμα είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο μέχρι τώρα, προσφέροντας ασυναγώνιστη επιλογή για πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

«Από τότε που ανακοινώσαμε την άφιξή μας στο αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ, η ανταπόκριση ήταν φανταστική, επομένως γνωρίζουμε ότι η κυκλοφορία αυτού του νέου προγράμματος θα είναι μεγάλη επιτυχία με πελάτες στην περιοχή που ανυπομονούν να απολαύσουν την εμπειρία Jet2.

«Καθώς περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να δραπετεύσουν σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων τον επόμενο χειμώνα και να επωφεληθούν από όλα τα φανταστικά προνόμια που παρέχονται από το Jet2.com και το Jet2CityBreaks, γνωρίζουμε ότι η χειμερινή μας συλλογή Χριστουγεννιάτικων Αγορών 2025/26 θα είναι τόσο δημοφιλής όσο ποτέ».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!