Απίστευτο ατύχημα στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς με τρεις τραυματίες (ανανεωμένο)

4049

Ένα από τα απίστευτα ατυχήματα που θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ κατά την επιβίβαση σε αεροπλάνο συνέβηκε το μεσημέρι στην Κεφαλονιά.

Τρείς κυρίες επιβάτιδες της Aegean είχαν ζητήσει να ανέβουν στο αεροπλάνο με το αναβατόριο και οι τρεις σε καροτσακι του Αεροδρομίου. Όταν αυτό είχε φθάσει σχεδόν στο ύψος της πόρτας εισόδου στο αεροσκάφος μπατάρισε από τη μια μεριά με μεγάλη δύναμη σαν να είχε σπάσει δοκός.  Οι δυο κυρίες κατάφεραν να κρατηθούν η τρίτη όμως έπεσε στην πίστα μαζί με το καροτσάκι και τραυματίστηκε. Από νεότερες πληροφορίες μάθαμε ότι κατά την πτώση του αναβατορίου κατέβηκε στο 1,5 μέτρο σχεδόν οπότε η κυρία δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Τις παρέλαβε αμέσως ασσθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός σε καμία απο τις τρεις γυναίκες, η μια εξ αυτών μάλιστα είναι 93 ετών.  Ευχόμαστε και στις τρεις κυρίες περαστικά και γρήγορη επιστροφή στο σπίτι τους.Είναι και οι τρεις Κεφαλονίτισσες και οι δυο από αυτές πήγαιναν στην Αθήνα για γιατρό.

Επίσης να επισημάνουμε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ενημέρωση για το συμβάν οπότε είμαστε επιφυλακτικοί για τις λεπτομέρειες που αναφέρουμε που προέρχονται απο πληροφορίες.

Σε λίγο περισσότερα

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!