Αυξανόμενη τάση παρουσιάζουν οι ταξιδιώτες που επιλέγουν προσαρμοσμένα σιδηροδρομικά ταξίδια, σε εμβληματικούς και αναδυόμενους προορισμούς, όπως διαπιστώνει η Railbookers, προβλέποντας ότι το 2025 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τις σιδηροδρομικές διακοπές.

Η εταιρία, η οποία φημίζεται για τα προσεκτικά επιμελημένα πακέτα ταξιδιών με τρένο που προσφέρει, παρατηρεί αυξημένη ζήτηση για ταξίδια το επόμενο έτος στον Καναδά, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία -προορισμοί που είναι εδώ και καιρό δημοφιλείς στους παραθεριστές για ταξίδια με τρένο. Παράλληλα, όμως, με αυτές τις εμβληματικές τοποθεσίες, λιγότερο διαδεδομένοι προορισμοί για ταξίδια με τρένο, όπως το Άμστερνταμ και η Πορτογαλία, παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος, σημειώνοντας πενταπλάσια αύξηση των κρατήσεων.

Η Railbookers ανέδειξε επίσης τις βασικές τάσεις στα σιδηροδρομικά ταξίδια και τις κρατήσεις, που είναι πιθανό να διαμορφώσουν το ταξιδιωτικό τοπίο το 2025:

– Οι ταξιδιώτες έλκονται από εντυπωσιακές εμπειρίες διακοπών, συμπεριλαμβανομένων των μουσείων, των γαστρονομικών περιηγήσεων, των ημερήσιων γραφικών εκδρομών και των ιστορικών εκδρομών με ξεναγό. Οι εμπειρίες με βάση το φαγητό, όπως οι γευσιγνωσίες κρασιού και τα μαθήματα μαγειρικής, έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς, με την Railbookers να προσφέρει αυτές τις δραστηριότητες σε περισσότερους από 60 προορισμούς παγκοσμίως.
– Τα στοιχεία της εταιρίας δείχνουν ότι το μέσο ταξίδι της Railbookers το 2025 θα διαρκέσει περίπου 10 ημέρες, με το 70% των ταξιδιωτών να κάνουν κράτηση για διακοπές που διαρκούν τουλάχιστον μία εβδομάδα.
– Ο ενθουσιασμός γύρω από τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι έχει επίσης ενισχύσει σημαντικά το ενδιαφέρον για ταξίδια στο Παρίσι και τη Γαλλία γενικότερα, με αξιοσημείωτη αύξηση των κρατήσεων για το 2025.
– Όσον αφορά τα πολυτελή ταξίδια, η Railbookers αντιμετωπίζει πρωτοφανή ζήτηση για αυτού του είδους τις σιδηροδρομικές διακοπές. Για το πρωτοποριακό της ταξίδι “Around the World by Luxury Train” έχει ήδη δημιουργηθεί λίστα αναμονής για την ανακοίνωση των ημερομηνιών του ταξιδιού του 2025.

“Καθώς πλησιάζουμε στο 2025, γινόμαστε μάρτυρες μιας συναρπαστικής αλλαγής στον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες σχεδιάζουν τα ταξίδια τους”, δήλωσε ο Frank Marini, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Railbookers. Και πρόσθεσε: “Τα σιδηροδρομικά ταξίδια αυξάνουν τη δημοτικότητά τους τα τελευταία χρόνια και θεωρούνται όλο και περισσότερο όχι μόνο ως μέσο μεταφοράς, αλλά ως αναπόσπαστο μέρος των διακοπών. Όλο και περισσότεροι από τους πελάτες μας και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες έλκονται από την ευελιξία και την προσαρμογή που προσφέρουν τα ανεξάρτητα ταξίδια, καθώς σχεδιάζουν τις διακοπές τους”.

Ως κορυφαίος προμηθευτής ανεξάρτητων σιδηροδρομικών διακοπών, η Railbookers δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα μέρη του κόσμου με τρένο.

Αποτελούμενη από πεπειραμένους ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες, η τεχνογνωσία της εταιρίας έγκειται στην ικανότητά της να δημιουργεί ευέλικτα και εξαιρετικά προσαρμοσμένα σιδηροδρομικά δρομολόγια, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν εμβληματικούς προορισμούς σε έξι ηπείρους με μοναδικό τρόπο. Είτε πρόκειται για μια γραφική περιπέτεια στη Νέα Ζηλανδία, είτε για ένα πολυτελές ταξίδι στην Ελβετία, η Railbookers έχει ως στόχο να προσφέρει άνετες, εύχρηστες και βιώσιμες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους πελάτες της.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!