Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε το πρόγραμμα της για το 2024 και όσον αφορά την Κεφαλονιά αυτό θα έχει ως εξής:

ΜΙΛΑΝΟ-ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

-Από την 1η Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί 5 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Τετάρτη , Πέμπτη , Παρασκευή και Κυριακή.

Το 2024 από τις 2 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου(δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι πτήσεις) εκτελούσε 5 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη , Παρασκευή και Κυριακή.

Επομένως από το Μιλάνο δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή απλώς διαφέρουν ελάχιστα οι ημέρες που θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις.

ΡΩΜΗ-ΦΙΟΥΜΙΤΣΙΝΟ

-Από την 1η Ιουνίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί 3 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη , Παρασκευή και Κυριακή.

Το 2024 από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου(δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι πτήσεις) εκτελούσε 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο ενώ για την επόμενη χρονιά προστίθεται μια ακόμα πτήση την εβδομάδα(διαφορετικές ημέρες) ωστόσο το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στα μέσα και όχι στα τέλη Σεπτεμβρίου.

ΠΙΖΑ

-Από τις 2 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Σάββατο.

Το 2024 από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου εκτελούσε επίσης 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Σάββατο ωστόσο την επόμενη χρονιά οι πτήσεις θα ολοκληρωθούν ένα μήνα μετά στα τέλη Σεπτεμβρίου.

ΛΟΝΔΙΝΟ-ΣΤΑΝΣΤΕΝΤ

-Από τις 3 Μαΐου έως τις 25 Οκτωβρίου θα εκτελεί 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Το 2024 από την 1η Μαΐου έως τις 23 Οκτωβρίου(δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι πτήσεις) εκτελούσε και πάλι 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τετάρτη και Κυριακή και επομένως δεν προκύπτει κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση.

ΒΙΕΝΝΗ

-Από τις 2 Ιουνίου έως τις 25 Οκτωβρίου θα εκτελεί 3 πτήσεις την εβδομάδα κάθε  Δευτέρα και Πέμπτη και Σάββατο.

Το 2024 από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου(δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι πτήσεις) εκτελούσε επίσης 3 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Πέμπτη και Σάββατο ενώ τον Οκτώβριο και μέχρι τις 26 του μήνα θα υπάρχει μία πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο.

Την επόμενη χρονιά θα εκτελούνται επίσης 3 πτήσεις την εβδομάδα ωστόσο αυτές θα συνεχιστούν και τον Οκτώβριο σε σχέση με τη μία που θα υπάρχει φέτος το μήνα αυτό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RYANAIR 2024/2025

-Το βασικό χαρακτηριστικό τόσο στο φετινό πρόγραμμα όσο και σε εκείνο του 2025 είναι ότι περιόριζεται χρονικά κατά 90% στο διάστημα Ιούνιος-Σεπτέμβριος και επομένως δεν υπάρχει καμία προοπτική ουσιαστικής επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

-Οι πτήσεις από το Μιλάνο και το Λονδίνο δεν παρουσιάζουν κάποια διαφοροποίηση καθώς θα έχουμε το ίδιο αριθμό όπως και τη φετινή τουριστική περίοδο.

-Από την Πίζα , τη Ρώμη και τη Βιέννη θα έχουν κάποια μικρή αύξηση των πτήσεων την επόμενη τουριστική περίοδο.

Ας ελπίσουμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα να έχουμε να έχουμε και άλλες θετικές ειδήσεις και η εταιρεία να ανακοινώσει και κάποια νέα σύνδεση προς το νησί μας καθώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει προσθέσει κάποιο νέο προορισμό.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!