Μετά από πολύμηνη προσπάθεια να βρούμε σπίτι για ενοικίαση στο Αργοστόλι, συνάντησα έναν χαμογελαστό κύριο, ο οποίος είχε αποφασίσει να διαθέσει το σπίτι του για να παραμείνει στο νησί γιατρός. Αποφάσισε χωρίς να μας γνωρίζει να νοικιάσει το σπίτι που είχε για τα παιδιά του γιατί άκουσε πως μια Πνευμονολόγος ψάχνει σπίτι.

Μόλις του συστήθηκα, γεμάτος χαρά μου είπε: «Έμαθα ότι μια πνευμονολόγος ψάχνει σπίτι. Εγώ δεν το έχω για ενοικίαση. Το έχω για τα παιδιά μου. Ο τόπος μου όμως χρειάζεται Πνευμονολόγο. Το νησί χρειάζεται γιατρούς! Πάρε τα κλειδιά…. Πάρε τα κλειδιά και όταν θέλεις θα κάνουμε και συμβόλαιο. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι τον Νοέμβριο. Όποτε θέλετε ελάτε».

Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, γεμάτος θετική ενέργεια! Ένας άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει τον τόπο του! Δεν μένει εδώ! Το έκανε για το νησί του, για τους συντοπίτες του! Γιατί ο τόπος του χρειάζεται Πνευμονολόγο. Γιατί το νησί του έχει ανάγκη από γιατρούς!!! Πόσο θετικός και δοτικός άνθρωπος! Να προσφέρει μέσα από την καρδιά του! Πόσο θέλει να βοηθήσει τους συντοπίτες του! Πόσο αγαπά το νησί του!

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κο Σταύρο Φερδερίγο μας χαρακτηρίζουν φιλόξενο λαό!

Κύριε Σταύρο, οι Κεφαλονίτες πρέπει να νιώθουν πολύ υπερήφανοι που έχουν ανθρώπους σαν κι εσάς! Η καλοσύνη σας και η γενναιοδωρία σας με οδήγησε να σκεφτώ πως τελικά άξιζε τον κόπο που αφήσαμε κι εμείς τον τόπο μας και ήρθαμε στην Κεφαλονιά. Ευχαριστώ!

Γιατρός

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!