Θέλεις να φοράς το τζιν σου κάθε μέρα αλλιώς;

12

Το φθινόπωρο είναι εποχή που το τζιν έχει την τιμητική του. Σε βγάζει από το δίλημμα του τι να φορέσεις αυτή την μεταβατική περίοδο και αν το συνδυάσεις σωστά μπορείς να έχει look για καθημερινό στιλ χωρίς κόπο αλλά με ωραίο αποτέλεσμα.

Τώρα λοιπόν είναι ο καιρός για να συνδυάσεις το αγαπημένο σου jean με ένα άνετο, αλλά στιλάτο top. Το denim παραμένει διαχρονικό και ευέλικτο, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα κλασικό τζιν παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα μακρυμάνικο crop top για πιο casual εμφανίσεις ή με ένα ελαφρύ πουκάμισο για πιο κομψή διάθεση.

Τα σχέδια είναι πολλά αλλά εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για κάποια κλασικά που κολακεύουν όλες τις σιλουέτες και αν τα έχεις είναι forever κομμάτια για την ντουλάπα τους που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους! Έτσι αν τα έχεις μπορείς να φοράς το τζιν σου κάθε μέρα αλλιώς.

Λευκό πουκάμισο

O συνδυασμός του λευκού κλασικού πουκαμίσου με τζιν παντελόνι είναι διαχρονικός και πάντα κομψός. Ιδανικός για κάθε περίσταση, προσφέρει άνεση και στυλ. Το καθαρό λευκό του πουκαμίσου αναδεικνύει την απλότητα του denim, ενώ η ευελιξία αυτού του look το καθιστά ιδανικό από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οff shoulder top

Eνα off-shoulder top συνδυάζεται τέλεια με τζιν παντελόνι για ένα θηλυκό και κομψό look. Επίλεξε ψηλόμεσο τζιν για ισορροπία και συμπλήρωσε με statement αξεσουάρ ή ζώνη. Ολοκλήρωσε με loafers ή sneakers για μοντέρνο στιλ.

Tζιν πουκάμισο

Tο denim on denim είναι ο απόλυτος φθινοπωρινός συνδυασμός που συνδυάζει άνεση και στυλ. Επίλεξε τζιν παντελόνι με διαφορετική απόχρωση από το τζιν μπουφάν ή πουκάμισο για να δημιουργήσεις αντίθεση. Ολοκλήρωσε το look με μποτάκια ή sneakers και πρόσθεσε αξεσουάρ για μια σύγχρονη, στιλάτη εμφάνιση.

Long vest

Tο long vest με denim παντελόνι είναι ένας κομψός και μοντέρνος συνδυασμός για το γραφείο. Επίλεξε ένα κλασικό τζιν σε ίσια γραμμή και συνδύασέ το με ένα μακρύ γιλέκο για δομημένη σιλουέτα. Προσθέστε μια μπλούζα ή πουκάμισο και ολοκληρώστε με loafers ή κομψά μποτάκια για ένα επαγγελματικό, αλλά άνετο look.

Body

Tα κορμάκια βολεύουν πολύ με το τζιν παντελόνι και δημιουργούν πάντα ένα chic daily look. Eιδικά για εσένα που έχει πολλά να κάνεις και δεν θες όλη την ώρα να αναρωτιέσαι αν το top είναι μέσα στο τζιν το κορμάκι είναι ιδανικό για το τζιν σου.Φόρεσε ένα μαύρο με μακρύ μανίκι και ανοιχτή πλάτη και μπαλαρίνες σε τέλειο fall style.

Τ- shirt

To t-shirt συνδυάζεται πάντα τέλεια με το τζιν σου και τώρα το φθινόπωρο το κόκκινο είναι απόλυτα cool και θα δώσει ένα vivid αποτέλεσμα στο καθημερινό denim look σου και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα με το coolness του!

Mαρινιέρα

H μαρινιέρα το κλασικό ριγέ μπλουζάκι, συνδυασμένη με τζιν παντελόνι, δημιουργεί ένα look με γαλλικό αέρα που είναι κομψό και διαχρονικό. Επίλεξε ψηλόμεσο τζιν και ολοκλήρωσε με μπαλαρίνες ή loafers για ένα casual chic σύνολο που αποπνέει Παριζιάνικη φινέτσα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!