Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η αεροπορική εταιρεία Transavia θα πραγματοποιήσει την τελευταία της πτήση από το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού προς το νησί μας για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Από τις 6 Απριλίου η εταιρεία εκτελούσε μια πτήση την εβδομάδα κάθε Σάββατο η οποία ήταν κοινή με το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Το 2024 το πρόγραμμα από το Παρίσι ήταν μειωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους καθώς είχαμε αρκετά λιγότερες πτήσεις.

Η σύνδεση με το Παρίσι ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2022 όπου η Transavia από τις 23 Απριλίου έως και τις 29 Οκτωβρίου εκτελούσε δύο πτήσεις την εβδομάδα απευθείας κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Την περασμένη χρονιά επίσης από τις 22 Απριλίου έως και τις 28 Οκτωβρίου εκτελούσε δύο πτήσεις την εβδομάδα τις ίδιες ημέρες ωστόσο ήταν κοινές με το αεροδρόμιο του Ακτίου με συνέπεια να έχουμε στο τέλος της σεζόν αρνητικό πρόσημο στις αφίξεις.

Φέτος υπήρχε μόνο μία κοινή πτήση κάθε Σάββατο με το πρόγραμμα να τελειώνει ένα μήνα νωρίτερα.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι χρόνο με το χρόνο οι πτήσεις από τη Γαλλία μειώνονται αντί να αυξάνονται με τους αρμόδιους να κάνουν λόγο για συνεχείς “επιτυχίες” όταν η πραγματικότητα αποκαλύπτει πως πρόκειται για ένα “Βατερλώ”..!!!

Η Κεφαλονιά αδυνατεί να εισέλθει δυναμικά στην αγορά της Γαλλίας καθώς δεν υπάρχει ένα οργανωμένο και σύγχρονο σχέδιο προβολής του νησιού μας….!!!

Ολοένα και περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επιλέγουν έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου να σταματήσουν τις πτήσεις τους προς το νησί μας  με συνέπεια ο Οκτώβρης να φθίνει συνεχώς και συνεπώς και το όνειρο για την ουσιαστική επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!